Gölcük ADSM’ den öğrencilerine diş taraması

Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi İdari Hekimi Dt. Pervin Güngör ve Dt Sultan DEMİREL , Ağız ve Diş Sağlığı etkinlikleri kapsamında , Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gölcük Barbaros Hayrettin Paşa Bilge Evi öğrencileri ile bir araya geldiler.
Öğrenciler önemli bilgiler edindiler
Ağız ve Diş Sağlığı etkinlikleri kapsamında , Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gölcük Barbaros Hayrettin Paşa Bilge Evi öğrencileri ile bir araya gelen Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi İdari Hekimi Dt. Pervin Güngör,Dt. Sultan Demirel Ağız ve Diş Sağlığı ile ilgili genel bilgiler, diş fırçalamanın önemi, diş çürüğünün nasıl oluştuğu ve nasıl önlem alınacağı, temizlik, hijyen ve beslenme ile ilgili bilgiler verdi ve diş taraması gerçekleştirdi. Öğrencilerin yoğun ilgisi ile geçen eğitim ve taramada öğrenciler de çeşitli sorular yönelterek önemli bilgiler edindiler.
Diş Hekimleri, öğrencilere eğitim ve öğretim hayatları boyunca başarılar diledi
Öğrencilerle kaynaşan İdari Hekimi Dt. Pervin Güngör, Dt. Sultan Demirel diş taraması sonunda, Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi adına, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Barbaros Hayrettin Paşa Bilge Evi yönetici ve çalışanlarına güzel ev sahipliği için teşekkür ettiler ve ülkemizin geleceği olan öğrencilere eğitim ve öğretim hayatları boyunca başarılar diledi.