DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcük Belediyesi İlçe genelinde, oyun parklarının bakımını yapıyor

Gölcük Belediyesi İlçe genelinde, oyun parklarının bakımını yapıyor

Gölcük Belediyesi yaz döneminde yoğun şekilde kullanılan parkları bakıma aldı. Gölcük İlçe genelindeki çocuklara yeni park ve oyun alanları kazandıran Gölcük Belediye ekipleri mevcutları da günümüz koşullarında iyileştirerek kullanımına sunuyor.

Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte Gölcük Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe genelindeki parklara yönelik bir dizi revizyon çalışmalarını hazırlanan program doğrultusunda devam ediyorlar.

Ekipler İlçe genelindeki Çocuk oyun parkları içinde bazı oyun gruplarının zeminine kauçuk döşemesi yapılması için zemin iyileştirilmesi yapıldı, oyun parklarının zeminine kum döşenmesini, oyun parkları çevresinde tahrip olan ve bozulan bitki örtüsü yeniledi. Ayrıca ailelerin dinlendiği mevcut bankların ve kamelyaların bakımlarını gerçekleştirmeye ve Oyun parkları çevresinde genel temizlik çalışmasına devam ediyorlar.

Yaz aylarında çocukların enerjilerini boşalttıkları yerlerin başında gelen çocuk oyun gruplarının bakımları belirlenen program dahilinde, Gölcük Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce devam ediliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.