DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük Belediyesi Temizlik Ekipleri Gece Gündüz Çalışıyor

Gölcük Belediyesi Temizlik Ekipleri Gece Gündüz Çalışıyor

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, herkes uyurken gece kaldırımları süpürüp çöpleri toplayarak sokakları ertesi güne hazır bırakıyor.

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler cadde ve sokaklarda temizlik faaliyetlerini titizlikle sürdürürken, daha temiz bir Gölcük için gece gündüz çalışan ekipler, gece geç saatlerde cadde ve sokakları deterjanlı sularla yıkıyor.Temizlik ekipleri, gece-gündüz, yaz-kış demeden 24 saat görev yapıyor. Belediye Temizlik Müdürlüğü tarafından gece gündüz olmak üzere iki ekibe ayrılan temizlik görevlileri temiz bir Gölcük için sabaha kadar çalışıyor. Gölcük Belediyesi, her bölgeye eşit hizmet verebilmek için şehrin dört bir yanına dağılarak hem sokakları süpürüyor hem de çöp topluyor.Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in her zaman “Görünmez Kahramanlarımız” olarak tabir ettiği Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri herkes uykudayken çöpleri topluyor, sokakları süpürüyor ve arkasından yıkıyor. Akşam saat: 20.00’da göreve başlayan gece ekibi sabah gün ağarana kadar sokakları temizliyor. Sabah tekrar değişen ekip de, hem yaya hem süpürme hem de çöp kamyonları ile akşam saatlerine kadar görevlerini büyük bir özveriyle yerine getiriyor. Kışın yağmur ve karda, yazın sıcakta sokakların temizliği için çalışan ekipler, sokakları sabaha kadar hiç kullanılmamış gibi temizleyerek bırakıyor.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.