DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

GÖLCÜK DOWN SENDROMLULAR PODYUMA ÇIKTI

GÖLCÜK DOWN SENDROMLULAR PODYUMA ÇIKTI

Prime İstanbul Lansman Gecesinde,

+1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Derneği öğrencileri geçtiğimiz gece Prime İstanbul Lansman gecesinde ünlü mankenler ile birlikte podyuma çıkarak kendileri gibi Down Sendromlu bireylere destek oldular. Hiçbir proje bu kadar ünlü olmamıştı sloganı ile gerçekleşen Lansman gecesine yoğun bir katılım sağlandı.

Ünlü mankenler ile podyumda yürüdüler

Geçtiğimiz gece Pullman İstanbul Airport Hotel’de gerçekleştirilen Prime İstanbul Lansman gecesi Türkiye’de bir ilke imza attı ve Lansman gelirinin bir kısmını Down Sendromlu çocuklara bağışladı. Bu anlamlı geceye +1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Derneği gecenin özel davetlisi olarak katıldı. Down Sendromlu gençler bu anlamlı gecede ünlü mankenler Deniz Akkaya, Asena Atalay, Şenol İpek, Günay Musayeva ve şarkıcı Sevcan ile podyumda yürüyerek destek oldular.

Gecede Filistin’de esir alınan Down Sendromlu Muhammet Et- Tavil’e bir ev hediye edildi

Prime İstanbul Lansman gecesinde Uluslararası Down Sendromlular Federasyonunun yoğun çabaları ile Türkiye’ye getirtilen, Filistin’de esir alınan Down Sendromlu Muhammet Et- Tavil’e Filistin’de yaşayacakları bir ev hediye edildi.Geceye AK Parti İstanbul Milletvekili Abdullah Başcı’da katılarak ünlü iş adamı ve yatırımcı Hakan Cengiz’e desteklerinden dolayı teşekkür etti. Ünlü yatırımcı Hakan Cengiz’de bu tür desteklerinin devamının geleceğini belirtti.

Abanoz, “Uluslararası Down Sendromlular Federasyonunun bir parçası olmak ve Federasyonda yer almaktan mutluluk ve gurur duyuyorum”

Böylesine güzel ve anlamlı bir geceye +1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Derneği olarak böyle bir geceye davet edilmenin gururunu yaşıyoruz diyen Dernek Başkanı Belgin Abanoz, “1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Derneği olarak bir yıl içerisinde birçok davete katıldık ama bu gece çok özeldi çünkü amaç çok anlamlıydı. Gecenin organizasyonluğunu sağlayan Sunucu Şenol İpek bizleri çok güzel karşıladı ve ağırladı. Derneğimiz kurulalı daha bir yıl olmadan sayısız birçok davete katıldık. Kısa sürede yapmış olduğumuz çalışmalar Türkiye çapında duyuluyor ve ses getiriyor. Çocuklarımızı artık tanıyorlar ve çok seviyorlar. Uluslar arası Down Sendromlular Federasyonunun bir parçası olmak ve Federasyonda yer almaktan mutluluk ve gurur duyuyorum. Öğrencilerimizden Mehmet Topal, Yağmur Gencer ve özgür Çil podyuma çıktıkları anda tarifsiz hisler yaşadık. Deniz Akkaya’nın ve Asena Atalay’ın yakın ilgisi ve çocuklarımızla olan diyalogları muhteşemdi. Bizim için unutulmaz bir gece oldu” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.