DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

GÖLCÜK TEK YÜREK OLDU

GÖLCÜK TEK YÜREK OLDU

22 yaşındaki engelli kızın akülü arabası için,

Gölcük Engelsiz Yaşam Merkezi’ne akülü arabası olmadı için gelemediğini ifade eden 22 yaşında bedensel engelli bir kız için Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat’ın çağrısına duyarsız kalamayan Gölcük Down Cafe ve Topçular Mahalle Muhtarı Rabia Şentürk yardım elini uzattılar.

Gölcüklü vatandaşlar destek olmak amacı ile dün kahvaltılarını Gölcük Down Cafe’de yaptılar

Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat’ın sosyal medyada günlerdir yardım çağrısına duyarsız kalamayan + 1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Dernek Başkanı Belgin Abanoz dün itibari ile başlatmış oldukları açık büfe kahvaltı ve bütün günün gelirini 22 kaşında ki engelli kızın akülü arabası için bağışlama kararı aldı. Almış olduğu bu karar ile büyük taktir toplayan Belgin Abanoz’a Gölcük Engelliler Dernek Başkanı Hasan Bat, Gölcük Engelsiz Yaşam Merkezi Müdürü Dinçer Koç, Değirmendere Topçular Mahalle Muhtarı Rabia Şentürk ve bir çok Gölcük vatandaşı destek olmak amacı ile dün kahvaltılarını Gölcük Down Cafe’de yaptılar.

Abanoz, “Gölcük Down Cafe’de bugün toplanan bütün para Gölcük Engelliler Derneği’ne bağışlanacak”

Gölcük Down Cafe’nin bir günlük gelirini Gölcük Engelliler Derneği’ne bağışlama kararı alan Belgin Abanoz yaptığı açıklamada, “ Hasan Başkanım günlerdir sayfasında 22 yaşında ki engelli kızımızın ihtiyacı olan akülü araba için paylaşımda bulunuyor. Normalde bu paylaşımlardan kısa bir süre sonra bu akülü araba temin ediliyordu ama bu sefer çok uzun sürünce Gölcük Down Cafe olarak böyle bir yardımda bulunmaya karar verdik. Bugün ayrıca cafemiz de açık büfe kahvaltı hizmetine başladık. Bugün toplanan bütün para kızımızın ya da ihtiyacı olan başka bir engellimizin ihtiyacına kullanılması için Gölcük Engelliler Derneği’ne bağışlanacak. Keşke elimizden daha fazlası gelebilse de yapabilsek. İnşallah en kısa zamanda ihtiyaç olan para bulunur ve kızımız akülü arabasına kavuşur” dedi.

Bat, “ Gücümüzün yettiği kadar engelli bireylerimize destek olmaya çalışıyoruz”

Gölcük Engelliler Dernek Başkanı Hasan Bat, bütün geliri Gölcük Engeliler Derneği’ne bağışlama kararı alan Gölcük Down Cafe’ye hem destek olmak hem de teşekkür etmek amacı ile kahvaltısını Gölcük Down Cafe’de yaptı.

Dernekleri hakkında fikir alışverişinde bulunan Gölcük Engelliler Dernek Başkanı Hasan Bat ve 1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Dernek Başkanı Belgin Abanoz Gölcük’te bulunan engelli bireyler için neler yapılabileceği konusunda konuştular. Gölcük Down Cafe’nin yapmış olduğu yardım kampanyası hakkında Gölcük Engelliler Dernek Başkanı Hasan Bat , “ Gölcük Engeliler Derneği olarak ihtiyaç sahibi bütün engelli bireylerimize elimizi uzatmaya çalışıyoruz. Kendi gücümüzün yetmediği yerlerde de sosyal medya aracılığı ile paylaşımda bulunarak ihtiyacımız olduğunu belirtiyoruz. Bu kızımız da akülü arabası olmadığı için dışarı çıkamayan bir bireyimiz ve akülü arabası olursa Engelsiz Yaşam Merkezi’ne gelmeyi çok istediğini belirtti. Sağ olsunlar Belgin Hanım günlerdir yayınladığımız çağrımıza çok güzel cevap verdi. Kendisine bu güzel desteği için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Şentürk, “ Hasan Başkanımız sosyal medya üzerinden yayınladığı yardım çağrısına sessiz kalamadık”

Gölcük Down Cafe’de ki kahvaltı programının ardından Engelsiz Yaşam Merkezi’nde Gölcük Engelliler Dernek Başkanı Hasan Bat’ı ziyaret eden Topçular Mahalle Muhtarı Rabia Şentürk, dün sosyal medya üzerinden yapmış olduğu çağrıya kayıtsız kalamayan mahalle sakinlerinin toplamış olduğu bir miktar parayı Gölcük Engelliler Derneğine bağışladı. Topçular Mahalle Muhtarı Rabia Şentürk yaptığı açıklamada, “ Hasan Başkanımız sosyal medya üzerinden yayınladığı yardım çağrısına sessiz kalamadık. Bende sosyal medya hesabımda bir yardım çağrısında bulundum ve sağ olsunlar mahalle sakinlerimiz çok güzel duyarlılık gösterdiler. Çok kısa bir sürede bir miktar para toplandı. Bu konuda ayrıca mahalle sakinlerime teşekkür etmek istiyorum. Mahalle sakinlerimizin tedarik ettiği bu parayı 22 yaşında ki kızımızın ihtiyacı olan akülü araba alınması için Gölcük Engelliler Derneğine bağışladık. Kızımızın akülü arabası için elimizden geleni yapmak istiyoruz. İnşallah gerekli olan tutar toplanır ve kızımız biran önce akülü arabasına kavuşur” dedi.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.