DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

GÖLCÜK ÜLKÜ OCAĞI’NDAN ÇAĞRI VAR

GÖLCÜK ÜLKÜ OCAĞI’NDAN ÇAĞRI VAR

GÖLCÜK ÜLKÜ OCAĞI’NDAN ÇAĞRI VAR

Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanlığı’nın başlattığı çalışma kapsamında, Gölcük Ülkü Ocağı anlamlı bir yardım kampanyası başlattı.

“Mont, Bot, Oyun Hamuru, Kışlık Giyim, Boya, Top, Satranç Takımı ve tüm kırtasiye malzemelerini yardım kapsamında kabul edebiliriz” 

Gölcük Ülkü Ocağı Başkanı Tuncay Cabar, Gazetemize yaptığı açıklamada, “Mardin’de Bizi Bekleyenler Var” sloganı ile o bölgede yaşayan çocuklar için bir yardım kampanyası başlattık. Bu noktada tüm Gölcük halkına çağrı da bulunuyoruz. “Mont, Bot, Oyun Hamuru, Kışlık Giyim, Boya, Top, Satranç Takımı ve tüm kırtasiye malzemelerini yardım kapsamında kabul edebiliriz. Kampanya da kesinlikle maddi yardım kabul edilmiyor” dedi. Faaliyetlerimizi ülkemizin Doğusundan batısına kadar ulaştıracağız. Bu kampanyamız 20 sinde son bulacaktır. İrtibat için Tuncay Cabar (0534 732 85 52).

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.