DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

“Gölcük’te iyi bir oy oranı alacağız”

“Gölcük’te iyi bir oy oranı alacağız”

İyi Parti Gölcük İlçe Başkanı Büşra Karademir ve Yönetimi geçtiğimiz akşam yeni parti binalarında toplantılarını gerçekleştirdi.

Başkan Karademir, yaptığı açıklamada şu sözleri söyledi: “Bildiğiniz üzere ilçe başkanı olarak kısa süre önce atandım. Yönetimimizi ve Divanımızı oluşturduk. Çok kısa sürede de ilçe binamızı oluşturduk. Her bir arkadaşıma sonsuz teşekkür ediyorum. Şimdi kongre sürecine giriyoruz. Genel Başkanlığımız tarafından kongremizin yapılması istendi. Bu toplantıyı da Genel Merkezimizin yapmamızı istediği kongre sürecini konuşmak için gerçekleştiriyoruz. Partimizin kongresini 11 Şubat tarihinde yapmayı planlıyoruz. Biliyorsunuz ki Gölcük’te yeni bir oluşum içindeyiz. Bu yüzden de partimize üye kazandırma çalışmamıza başlıyoruz. Bu çalışmalarımızı da aralıksız sürdürüyoruz. İnsanlar da şunu gözlemliyoruz. Partimize üye olmaktan çekinen birçok vatandaş var. Ama bu vatandaşların birçoğu bize üye olacağını ifade ediyor. Bu yüzden Gölcük’te seçimlerde iyi bir oy alacağımızı düşünüyorum” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.