DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcük’te Yardımsever Kadınlar Kızılay yararına bir araya geldiler

Gölcük’te Yardımsever Kadınlar Kızılay yararına bir araya geldiler

Kızılay Gölcük Şubesi Yönetimi bayanlara yönelik düzenlemiş oldukları 2018’e merhaba Dayanışma ve Paylaşma Çayı geçtiğimiz gün Kızılay Gölcük Şubesi Toplantı Salonu’nun da yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

Yoğun bir katılım oldu

Gölcük’te ihtiyaç sahibi ailelerin yararına düzenlenen 2018’e merhaba Dayanışma ve Paylaşma Çayı’na Kızılay Onursal Şube Başkanı Muhterem Korkmaz, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve Yönetimi, ADD Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Hilal Ardıçer ve Yönetimi, Türkiye yardım Sevenler Derneği Gölcük Şube Başkanı Güler Karataş, Gölcüklü hayırsever bayanlar katılım sağladılar. Düzenlenen dayanışma ve paylaşma çayına MHP Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır’da katılım sağlayarak bağışta bulundu.

Korkmaz, “Bugün toplanan gelirlerin hepsi Kızılay’a ve oradan da ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılacak”

Kızılay Gölcük Şubesi Yönetimi bayanlara yönelik düzenlemiş oldukları 2018’e Merhaba Dayanışma ve Paylaşma Çayı’nın açılış konuşmasını Kızılay Gölcük Şube Başkanı Aylin Korkmaz gerçekleştirdi. Konuşmasında Korkmaz, “2018’in ilk ayında Kızılay Gölcük Şubesi olarak Gölcük’te ihtiyaç sahibi ailelerimize yardım edebilmek için bir araya geldik. Bu programı hazırlamak için oldukça emek harcadık. İlçemizde bulunan Derneklere, Siyasi parti Temsilcilerine ve ulaşabildiğimiz tüm yardımsever bayanlara ulaşmaya çalıştık. Amacımız hem birlik ve beraberliğimizi arttırabilmek hem de Gölcük’te ihtiyaç sahibi ailelere bir nebze de olsa yardım toplayabilmekti. Bugün toplanan gelirlerin hepsi Kızılay’a ve oradan da ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılacak. Dayanışma ve Paylaşma çayımıza geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

Ankara Devlet Korosu Türk Sanat Müziği Emekli Sanatçısı Emin Özgen sahne aldı

Kızılay Gölcük Şube Başkanı Aylin Korkmaz’ın konuşmasından sonra Ankara Devlet Korosu Türk Sanat Müziği Emekli Sanatçısı Emin Özgen söylediği Türk Sanat Müziği eserleri ile Gölcüklü bayanları eğlendirdi. Çayın sonunda satışı yapılan Kızılay rozetlerinin arkasında bulunan numaralar ile yapılan çekiliş sonrasında talihli kişilere çeşitli hediyeler takdim edildi.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.