DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İKİNCİ DÖNEMİN KONUSU SEVGİ VE SAYGI

İKİNCİ DÖNEMİN KONUSU SEVGİ VE SAYGI

Değerler Eğitimi’nin birinci dönemi değerlendirildi

 Değerler Eğitimi 1. Dönem Değerlendirme Toplantısı, dün İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda, Gölcük Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kocaeli Üniversitesi yetkililerinin katılımı ile gerçekleşti.

Toplantıda, Değerler Eğitimi İlçe Komisyonu da hazır bulundu
İlçemizde geçtiğimiz yıllardan bu yana kadar yapılan, öğrencilerin ve velilerin de büyük bir ilgi gösterdiği Değerler Eğitimi ile ilgili olarak geçtiğimiz gün İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda, Gölcük Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kocaeli Üniversitesi yetkililerinin katılım gösterdiği Değerler Eğitimi 1. Dönem Değerlendirme Toplantısı yapıldı. Toplantıya Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük Kent Konseyi Genel Sekreteri Fatih Bayram, Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Sefer Yavuz, Gölcük İlçe Müftülüğü Vaizesi Nurdan Demir ve Değerler Eğitimi İlçe Komisyonu katılım gösterdi.

Birinci Dönem Değerler Eğitimi çalışmalarında emeği geçenlere teşekkür edildi

Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen toplantıda ilk olarak Değerler Eğitimi projesi adı altında 2016 – 2017 Eğitim Öğretim yılı boyunca okulların gerçekleştirdiği Değerler Eğitimi çalışmaları, sunumlar şeklinde toplantı katılımcılarına anlatıldı. Ardından 2017 – 2018 Eğitim Öğretim Yılı Birinci Dönem Değerler Eğitimi konusu olan Yardımlaşma ve Paylaşım konulu, okulların yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgiler verilerek, bu konu hakkında emeği geçenlere de teşekkür edildi.

Gülsuyu, “İkinci dönemin Değerler Eğitimi konusu Sevgi ve Saygı olacak”

İkinci dönem ise Değerler Eğitimi konusunun Sevgi ve Saygı olduğunu dile getiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, “Farklı okullarda birçok seminerler verdik. Çeşitli konuları işledik. Aslında Değerler Eğitimi ile birlikte eski kültürümüzü yeniden yaşatarak çocuklarımıza da bu bilgileri aktarmış oluyoruz. Çocuklarımıza, asıl olan kültürümüzü öğretiyoruz. İkinci dönemin Değerler Eğitimi konusu Sevgi ve Saygı olacak. Okullarımız, bu konuda yine birçok çalışma yapmaya devam edecek” dedi. Konuşmaların ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük İlçe Müftlüğü Vaizesi Nurdan Demir’e hediye takdiminde bulundu.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.