DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

İŞERİ’DEN O PAYLAŞIMA SERT TEPKİ

İŞERİ’DEN O PAYLAŞIMA SERT TEPKİ

CHP Gölcük İlçe Örgütü haftalık toplantılarını gerçekleştirdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri ve Yönetimi geçtiğimiz akşam parti binasında haftalık toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya partinin sevilen isimleri Ecz.Turan Dumlu ve Eski Vali Yardımcısı ve Eski Gölcük Kaymakamı Mustafa Pekdemir’de katılım sağladı.

İşeri, “2019 yerel seçimleri hayati önemde”

Toplantıda konuşma yapan CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Geçen hafta İl kongremizi yaptık. Akabinde bizimde yönetim olarak ilk toplantımız. Cengiz Sarıbay’ın yeniden seçilmesi gerçekten Kocaeli için büyük kazanç. En azından Kocaeli’nin yapısını bilen, saygınlığı olan, siyasetin içinde deneyimi olan, önümüzdeki 2019 sürecini başarıyla yürütecek bir kadroyla iş başına geldi. Ben Cengiz Sarıbay ve ekibine başarılar diliyorum. Ben 2019 sürecini ANAP’ın tükendiği döneme benzetiyorum. AK Parti’nin de tükenişte olduğunu görüyorum. 2019 bu yüzden özellikle yerel seçimlerin çok önemli olduğunu belirtmek istiyorum. Bizler önümüzdeki dönemde il ile çalışmalarımıza başlayacağız. Mahalle temsilcilik çalışmalarımız başlayacak. Asil ve Yedek üyelerimizle birlik ve beraberliğimizle süreci icra edeceğiz. Komisyonlarımız olacak. STK’lardan, emek bürodan, emeklilerden ve belirleyeceğimiz diğer alanlarda sorumlularımız olacak. Bu akşam çok önemli bir ziyaretçimiz var. Sayın Vali Yardımcımız ve Turan Abimiz bugün aramızda olmak istediklerini ifade ettiler. Kendilerine sonsuz teşekkür ediyoruz. Mustafa abinin engin siyasi birikimlerinden danışacağımız bir çok konular var. Turan abimiz de partimize çok büyük katkılar ortaya koymuştur. Gölcük’te oylarımızın yükselmesinde çok büyük oy artışımızın sebebi olmuştur. Bizler Turan abimize her ne kadar ‘artık yokum’ dese de Turan abimizin bizlere destek vereceğine inanıyoruz” dedi.

“Bu çirkin paylaşımı kınıyorum”

Başkan İşeri, “Dün akşam sosyal medyada kadınlarımıza yönelik yapılan saldırı gerçekten yakışıksız olmuştur. Necmi Özen Avukat olan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde görev yapan bir isim. Photoshop ile yaptığı bu paylaşım çok ayıp. Zaten ülke yeterince ayrışmış durumda. Bunlarla barışı, huzuru yapamazsınız. Birilerinin gözüne girip, bir yerlere gelmeyi mi düşünüyorlar. Bu tip söylemlerle kendilerine daha üst makam elde edeceklerini zannediyorlar. Ben iktidar partisini de sağ duyuya davet ediyorum. Kadınların inandığı, kendilerini koruduğu tek rejim laikliktir. Bizler sosyal medyaya yansıdığı için bu açıklama yapmayı lüzumlu görüyoruz. Yoksa bu açıklamayı yaptığımdan utanç duyuyorum” dedi.

Yeni üyelere rozetleri takıldı

CHP Gölcük İlçe Örgütü’ne yeni üye olan Hasan San ve İlyas Karal’a Başkan İşeri tarafından rozetleri takıldı.

İsim: Arif ÖZTOK

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.