DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

KALİTEYE KALDIĞI YERDEN DEVAM

KALİTEYE KALDIĞI YERDEN DEVAM

Şirin Optik yeni yerinde

1993 yılında İstanbul’da kurulan ve İstanbul’da 2 şubesi olan Şirin Optik, 3. Şubesini de Gölcük’te açmanın heyecanını yaşıyor. Şirin Optik Gölcük Şubesinin sahibi Faruk Gür, 25 yıldır bu sektörün içinde olduklarını ve kaliteli optik markalarını mağazalarında mevcut olduklarını belirtti.

Gür, “Bütçeye uygun gözlük çeşitleri mağazamızda mevcuttur”

İlçemizde 2,5 ay önce açılan Şirin Optik sektörün en önde gelen markalarının mağazalarında mevcut olduklarını ve vatandaşlar ile en uygun hizmet anlayışı içerisinde olduklarını belirttiler. Şirin Optik Gölcük Şubesinin sahibi Faruk Gür, “1993 yılında İstanbul’da kurulduk. İstanbul’da hala 2 şubemiz var. Şirin Optik’i 3. Şube olarak Gölcük’te yaklaşık 2,5 ay önce açtık. 25 yıldır bu sektörün içindeyiz. Sektörün en önde gelen markaları mağazamızda mevcut. Son teknoloji ile kişiye özel olarak gözlük camları ve dünya markası renkli ve şeffaf lensleri ve her bütçeye uygun gözlük çeşitleri mağazamızda mevcuttur” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.