DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Karaosmanoğlu “Hep birlikte canla başla çalışıyoruz”

Karaosmanoğlu “Hep birlikte canla başla çalışıyoruz”

Başkan Karaosmanoğlu, AK Parti hükümetlerinin ve AK Partili belediyelerin başarısında kadınların çok önemli rol onadığını da söylediği görüşmede, AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı ve yeni yönetimini makamında konuk etti.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı ve yeni yönetimini makamında konuk etti. 15 yıl önce adı gibi ak bu kadroyla uzun süreceğini bildiğimiz çetin bir yolculuğa çıktık vurgusu yapan Karaosmanoğlu, “Hep birlikte canla başla çalışıyoruz. Altyapı, üstyapı, tesis, konut, çevre, ulaşım, kültür, eğitim, sosyal hizmetler ve her alanda rekorlar kıldık” dedi.

“SİZLER GİBİ AK YÜREKLİ, CESUR KADINLARIMIZ VAR”

 Yakalanan bu başarının sen ben değil, bizim başarımızdır hatırlatması da yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “AK Parti’de kavga olmaz, ayrımcılık olmaz. Ak Parti’de siyaset hizmet üretmek için yapılır. Asıl olan milletimizle gönül bağı kurmaktır, çok şükür bunu da kuruyoruz. Vatandaşımızın sözlerine daima değer veriyoruz. Milletimizin sesiyle konuşuyoruz. Bizim gücümüz de buradan geliyor. Bizim işimiz hizmet etmektir. Bu nedenle asla rehavete kapılmayacağız. Çok şükür ki sizler gibi ak yürekli, cesur kadınlarımız var. Allah sizleri başımızdan eksik etmesin. İyi ki varsınız” diye konuştu.

“BİLİYORUZ Kİ UZUN SOLUKLU MARATONUN KOŞUCULARIYIZ”

AK Parti hükümetlerinin ve Ak Partili belediyelerin başarısında kadınlarımız çok önemli rol oynadığını da belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın peşinden inançla, azimle koşan sizler inanıyorum ki; Aynı kararlılıkla koşmaya devam edeceksiniz. Biliyoruz ki uzun soluklu maratonun koşucularıyız. 16 yıldır dağ, taş demeden yorulmadan, bıkmadan yolumuza devam ediyoruz. Bundan sonra da devam edeceğiz” ifadelerini sarf etti.

“GECEMİZİ GÜNDÜZÜMÜZE KATARAK ÇALIŞTIK, ÇALIŞIYORUZ”

Vatan ve millet sevgisinin kadını erkeği yoktur hatırlatmasını da yapan Karaosmanoğlu açıklamalarını şu şekilde tamamladı: “Bizler bu yola, ülkemize daha iyi hizmet edebilmek, Türkiye’yi ve Türk milletini çok daha iyi konumda ve lider bir seviyede görmek için çıktık. Bu nedenle gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık, çalışıyoruz. Bu davaya gönül verenler her zaman omuz omuza bir olarak, hedefe kilitlenerek hareket etmiştir.” Görüşme karşılıklı yapılan istişarenin ardından sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.