DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kartepe’den bir şampiyon daha geldi

Kartepe’den bir şampiyon daha geldi

Süper Lig B Grubu’nun son haftası nefes kesen maçlar sahne oldu.

Son hafta Suadiyespor ile Sırrıpaşa FK arasındaki karşılaşma şampiyonu ve Play-Off’a çıkacak takımı belirleyecekti. 2-2 biten maçta bu sonuç Suadiyespor’u şampiyon yaptı. Nusretiyespor’dan sonra Kartepe’nin bir diğer temsilcisi Suadiyespor da Süper Lig’i şampiyon tamamladı.

Suadiyespor 2-0 öne geçti
Yıllar sonra çıktığı Süper Lig’de çok iddialı bir takım yapan Suadiyespor, bir ara şampiyonluk yarışının uzağında kalsa da, sultan Orhanspor’un puan kayıplarıyla son haftalarda yeniden zirveye ortak olmuştu. Geçen hafta da Sultan Orhanspor’u deplasman da yenip, son haftaya lider giren Suadiyespor, sahasında konuk ettiği Sırrıpaşa FK karşısında etkili bir oyun ortaya koydu. Beraberliğin Suadiyespor’a yeteceği maçta ev sahibi ekip Aykut Şahin ve Gencer’in golleri ile 2-0 öne geçti.

Sırrıpaşa geri dönüşü yaptı, galibiyet golünü bulamadı
Son haftaya Play-Off hattında giren Sırrıpaşa FK, kazanması halinde bu hedefine ulaşacaktı. Şampiyon adayı rakibi karşısında 2-0 geriye düşen Sırrıpaşa FK, Onur ve attığı gollerle skoru 2-2’ye getirdi. Maçın son bölümlerinde Suadiyespor’da Salih kırmızı kart gördü. Sırrıpaşa FK, uzatma dakikalarında öne geçme fırsatını da buldu, ancak bunları değerlendiremedi. Hakemin bitiş düdüğü ile Suadiyesporlu futbolcular ve taraftarlar çok büyük coşku yaşadı, şampiyonluk kupasını aldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.