DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Kaya, “Görevimizin bilincindeyiz”

Kaya, “Görevimizin bilincindeyiz”

28 Ocak Pazar günü gerçekleşen Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Kongresinde, mevcut başkan Sevim Pekyörür’e karşı seçimi kazanan Songül Kaya yaptığı açıklamayla hem yol arkadaşlarına teşekkür etti hem de talip oldukları görevin bilincinde olduklarını belirtti.

BİR VE BERABER OLACAĞIZ

Kaya, “Geçmişten bugüne kadar emek veren ve bundan sonrada mücadelemizdeki tüm yol arkadaşlarımıza ve gönül dostlarımıza ; Bugüne kadar yüklendiğimiz sorumluluklarda, aldığımız görevlerde benimle birlikte yol yürüyen dostlarıma arkadaşlarıma verdiği destekler için çok teşekkür ederim. Emeğimize emeklerini katarak, yüreklerimizin birlikte attığı yol arkadaşlarımız dün gerçekleştirilen 13. Olağan Kadın Kolları İl Kongresinde bana ve ekibime fazlasıyla inanıp güvendiklerini belirterek, görev verdiler. İnanarak çıktığımız bu yolda her geçen gün genişleyen büyüyen bir aile olacağımızı, attığımız her adımda ümidimizin katlanacağını biliyoruz. Bize oy vermeyen her bir mücadele arkadaşımın, ben değil, biz diyen yoldaşlarımızın da bu zorlu süreçte bize omuz vereceğini, güç vereceğini biliyorum. İşte bu sebeple hep birlikte 2019 da nasıl bir Türkiye istiyorsak, öyle bir Cumhuriyet Halk Partisi yaratalım. Bugünden başlayalım yarınları örmeye.  Son olarak; Kongremize katılım sağlayan İl, İlçe başkanlarıma, Parti yöneticilerimize, örgütümüzün değerli kadın emekçilerine, STK temsilcilerine, davetlilere ve basın emekçilerine gösterdikleri ilgi ve teveccüh için minnettarım. Talip olduğumuz ve seçildiğimiz görevin bilincindeyiz. CHP kazanacaktır. Bizler, kucaklaşmayı vadettik. Sözümüzün arkasındayız. Bir ve beraber olacağız; bugün ve gelecekte” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.