DOLAR 7,8417
EURO 9,4881
ALTIN 460,40
BIST 1.325
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli 12°C
Hafif Yağmur

KAYABAY LOKANTASI İDDİALI

KAYABAY LOKANTASI İDDİALI

Kalitesi ve kullandığı doğal ürünlerle

Genç işletmeci İsmail Sargın ve dayısı olan Gölcük’ün yakından tanıdığı aşçı Osman Kayabay’ın birlikte 2 ay önce açtıkları Kayabay Lokantası yemeklerinde kullandıkları doğal ürünler sayesinde kısa sürede büyük beğeni aldı.

Kısa sürede büyük beğeni topladı

Gölcük’te uzun yıllardır aşçılık yapan ve yakından tanınan Osman Kayabay yeğeni İsmail Sargın ile Merkez Mahallesi 66. Sokak’ta 2 ay önce hizmete açtıkları Kayabay Lokantası ile kısa sürede büyük beğeni topladılar. Mutfaklarında kaliteden ödün vermeden hazırlanan yemeklerini müşterilerine sunan Kayabay Lokantası tam not aldı.

Sargın, “Mutfağımızda kullandığımız et tamamen yerli kesim et olup Gölcük esnaflarından temin edilmektedir”

Genç işletmeci İsmail Sargın hizmete sokmuş oldukları lokantaları ve kullandıkları ürünler hakkında bilgi verdi. Sargın, “ Gölcük’te gıda sektörüne girmeye karar verdik. Aşçı Osman Kayabay Gölcük’ün tanınmış ve işini temiz ve kaliteli yapan aşçılarından biridir. Bizde Kayabay Lokantası olarak kalitemizden ödün vermeden hizmetimize başlamış bulunmaktayız. Öncelikli hedefimiz kısa vadede tanınan bir işletme olmaktan ziyade kalıcı bir işletme olmaktır. Bu açıdan dolayı gerek kullandığımız malzemeler gerek hizmet anlayışımız olsun her zaman en iyi ve en kalitelisini yapmaya çalışmaktır. Mutfağımızda kullandığımız et tamamen yerli kesim et olup Gölcük esnaflarından temin edilmektedir. Yine yemeklerimizde kullandığımız bakliyat ve yağ olarak en kaliteli ürünleri kullanmaya özen gösteriyoruz. Mutfağımızda kullandığımız ürünler kaliteli ve yerli olunca birde üstüne aşçı olarak Osman Kayabay’ın titizliği ve el lezzeti eklenince ortaya nefis yemekler çıkıyor. Biz yemeklerimizden ve kalitemizden eminiz. Bu nedenle de değerli Gölcük Halkımızı yemeklerimizi tatmaları için lokantamıza bekleriz” dedi.

SONY DSC

SONY DSC

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.