DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

KREDİ KARTINA %40, NAKİTTE %50 İNDİRİM

KREDİ KARTINA %40, NAKİTTE %50 İNDİRİM

Kupon Giyim’de sezon sonu indirimleri başladı

İlçemizde giyim mağazaları arasında önde olan Kupon Giyim’de büyük sezon sonu indirimleri başladı. 1968 yılından beri hizmet veren Kupon Giyim’de kredi Kartı’na %40, nakitte ise %50 indirimli satışlar başlamıştır.

İlçemizde 1968 yılında Rahmi Eminoğlu tarafından kurulan Kupon Giyim 1975 yılında Ahmet Gökçe tarafından işletilmeye devam etti. Ardından oğulları Necdet ve Reşat Gökçe’nin işlettiği Kupon Giyim 2014 yılından itibaren 3. Kuşak olan Gökhan Semih Gökçe tarafından işletiliyor.

 “Gölcük’te klasik ve fantezi kesimin tercihi biziz”

Gölcük’te şıklığından ödün vermeyenlerin en çok tercih ettiği adres olan Kupon Giyim’de dev sezon sonu indirimi ile Gölcük Halkına hizmet vermeye devam ediyor. Kupon Giyim’in 3. kuşak işletmecisi olan Gökhan Semih Gökçe yapmış oldukları indirim hakkında bilgi verdi: “ Kupon giyim olarak başladığımız günden beri kalite çizgimizden asla ödün vermedik. Müşteri memnuniyetine dayalı hizmet anlayışımızla Gölcük halkına hizmet vermeye devam ediyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da sezon sonu indirimlerimiz başladı. Kupon giyim olarak bünyemizde ki Motif Triko, Efraze Triko, Stemina Triko, okçu Triko, Sentez Giyim, Orhon Giyim, Yazen Bluz, Sevda Giyim, Alvina Tekstil, Gazella Tekstil, Puane Giyim, CML Tekstil markaları ile tüm Gölcük halkına halkının hizmetindeyiz. Gölcük’te klasik ve fantezi kesimin tercihi biziz ve bu konuda çizgimizden asla şaşmayız” dedi.

Abiye konusunda iddialıyız

Kocaeli bölgesinde en bol çeşitli abiye modellerine sahip olduklarını belirken Gökçe, “Kupon Giyim olarak abiye konusunda Kocaeli bölgesinde iddialı olduğumuzu söyleyebiliriz. Abiye elbise olarak ta Cenker Abiye, Saten Abiye, Ecape Abiye, Suzan Abiye, Ecrin Abiye Florer Abiye ve Yade Abiye olarak hizmet veriyoruz. Biz Gölcük halkının İzmit’e gitmeden önce Gölcük’te araştırma yapıp doğru değerlendirme yapmasını istiyoruz. İzmit’te ki mağazalardan daha kaliteli ve bol çeşitli olduğumuzu Gölcük Halkı mağazamıza geldikleri zaman görecekler zaten. Ayrıca Gölcük Kupon Giyim olarak web sayfamızdan da ürünlerimizi takip edebilirler” dedi.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.