DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Kültür Dernekler Platformu’ndan Başkan Ellibeş’e nezaket ziyareti

Kültür Dernekler Platformu’ndan Başkan Ellibeş’e nezaket ziyareti

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Yeni Dönem Başkanı Çetin Kocatürk ve Yönetimi, geçtiğimiz gün Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret ederek yeni yönetimini tanıttı.

Başkan Ellibeş, ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini iletti

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Yeni Dönem Başkanı Çetin Kocatürk ve Yönetimi geçtiğimiz gün Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret ederek yeni yönetimini de tanıttı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ellibeş, Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Çetin Kocatürk ve Yönetimine teşekkürlerini iletti.

Kocatürk, amaçlarının ilçemiz derneklerin güçlerini bir araya getirmek olduğunu söyledi

Başkan Kocatürk, olağan kongrelerine katılımlarından dolayı Başkan Ellibeş’e teşekkürlerini sunarak amaçlarının ilçemiz derneklerin güçlerini bir araya getirerek, kültürel ve sosyal alanlarda seslerini daha da güçlü bir şekilde duyurmak olduğunu ifade etti. Başkan Kocatürk ve Yönetimi kendilerini makamında ağırlamasından dolayı Başkan Ellibeş’e teşekkürlerini ilettiler.

Ellibeş, “Örgütlenmenin oranı gelişmişliğin bir göstergesidir”

Başkan Ellibeş ise yaptığı konuşmada, “Öncelikle bu nazik ziyaretinizden ötürü teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Derneklerin ortak hareket etmesinden memnuniyet duyduğumu ifade etmek istiyorum. Çağdaş toplumlarda örgütlenme esastır ve her zaman esas bir duruş gösterir. Örgütlenmenin oranı gelişmişliğin bir göstergesidir” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.