DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kültür Dernekleri Platformu’ndan Gölcük Basınına kahvaltı jesti

Kültür Dernekleri Platformu’ndan Gölcük Basınına kahvaltı jesti
14.01.2018
1.078
A+
A-

Kültür Dernekleri Platformu’ndan Gölcük Basınına kahvaltı jesti

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Çetin Kocatürk ve Yönetimi bu sabah Gölcük basınına kahvaltı jestinde bulundu. Kahvaltı programı Kavaklı Sahilinde bulunan Kardelen 2 Çay Bahçesinde gerçekleştirildi.

Kocatürk, “Gazetecilerin her zaman yanındayız”

Bu sabah gerçekleştirilen kahvaltı programına Gölcük basını katılım sağladı. Gölcük Basını Kültür Dernekleri Platformunun kahvaltı jestine teşekkür ederek, memnuniyetlerini dile getirdi. Başkan Kocatürk, ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü Platform olarak kutluyoruz. Bugün sizler için gerçekleştirdiğimiz kahvaltı programımıza katılım sağladığınız için size teşekkür ediyorum. Siz Gazetecilerin görevlerinizin zor olduğunu biliyoruz. Bu yüzden Platform olarak Gazetecilere her zaman değer ve önem veriyoruz” dedi.

Katılım yoğun oldu

Bu sabah Kavaklı Sahilinde bulunan Kardelen 2 Çay Bahçesinde gerçekleştirilen kahvaltı programına Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Üye dernek başkanları, Platform Kadın Kolları Başkanı Ayşe Denlikol ve Kadın üyeler, THK Gölcük Şube Başkanı Mustafa Cintaş ve basın mensupları katılım sağladı. Kahvaltı programı oldukça güzel ve renkli geçerken, Başkan Kocatürk, Gölcük Basınına ajanda hediye etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.