DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Mesut ve Sinan sahne aldı

Mesut ve Sinan sahne aldı

Ligin ikinci yarısı öncesinde Antalya’da kampta bulunan Kocaelispor, ilk hazırlık maçında geçtiğimiz gün Elazız Belediyespor ile oynadı.

Ligin ikinci yarısında çok büyük beklentilerin olduğu Mesut Özdemir ve Sinan Pektemek’in de birer devre sahada kaldığı hazırlık maçı 0-0 sona erdi. Yeşil-Siyahlı ekip, 4 Ocak Perşembe günü Etimesgut Belediyespor ile karşılaşacak.

MESUT İLK ON BİRDE
Kocaelispor, yeni teknik heyeti ile devre arası kampı için Antalya’da ilk hazırlık maçına çıktı. Galip Gündoğdu yönetimindeki Kocaelispor, ligde aynı grupta yer aldığımız Elazız Belediyespor ile karşılaştı. Sakatlığı yüzünden ligin ilk yarısında forma giymeyen Mesut Özdemir, ilk on birde sahaya çıktı. Gündoğdu’nun ilk tertibi Yusuf, Kemal, Ali Keten, Murat Başak, Kadir Öge, Mert, Mesut Özdemir, Sefa, Gökdeniz, Burak Özbakır ve İshak şeklindeydi.

İKİNCİ YARIDA SİNAN OYNADI
Kocaelispor’un kamp yaptığı otelin sahasında oynanan Elazız Belediyespor maçının ilk yarısında çok fazla pozisyon olmadı. Kocaelispor’da ikinci yarıya İshak’ın yerine Sinan Pektemek’i alarak başladı. Bu yarıda temsilcimiz, biraz daha atak gözüktü. Sinan-Özgür paslaşmasında topla en son Burak Özbakır buluştu, bu oyuncunun şutu yan direkten geri geldi. Teknik Sorumlu Gündoğdu, bu yarıda Can Emre, Fatih, Onur Kandemir, Kerem, Mehmet Avcı ve Özgür’ü de sahaya sürdü, karşılaşma başladığı gibi golsüz tamamlandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.