DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Minikler, Antalya’daki futbol turnuvasında oldukça başarılı

Minikler, Antalya’daki futbol turnuvasında oldukça başarılı
28.01.2018
1.748
A+
A-

Minikler, Antalya’daki futbol turnuvasında oldukça başarılı

Her yıl okulların sömestri tatilinde Antalya’da düzenlenen minikler futbol turnuvasına bu yılda ilimizden takımlar katılıyor.Bu yıl Antalya’da düzenlenen turnuvada Gölcükspor, Yahya Kaptanspor, Güneşspor ve Yeşilovaspor takımları mücadele ediyor.

Çok güçlü takımlarla karşılaşıyorlar
İlimizde alt yapılarına önem veren kulüplerin davet edildiği turnuvada U-11, U-12 ve U-13 yaş grubu müsabakaları yapılıyor. Yeşilovaspor, Gölcükspor, Yeşilovaspor ve Yahya Kaptanspor takımları ilk maçlarını geçtiğimiz gün oynadı. Süper Lig, 1. Ve 2.Lig kulüplerinin altyapıları ile karşılaşan takımlarımız, hem tecrübe kazanıyor, hem de yetenekli oyuncular için bu müsabakalar çok iyi bir vitrin oluyor.

İlk maçlarını oynadılar
Antalya’daki turnuvada ayaklarını tozu ile ilk maçların çıkan miniklerimiz, oldukça başarılı oldular. Yeşilovaspor, U-12 takımı Çorlu Fener Gençlikspor ile oynadığı müsabakayı 2-1 kazandı. İlk kez böylesine önemli bir turnuvada boy gösteren Yahya Kaptan ise üç yaş grubu ile katılıyor. U-11 yaş grubunda Kuşadasıspor’u 7-1 yenen Sarı-Siyahlı ekip, U-12’lerde Başakşehir’i 2-1, U-13’lerde ise Bursa Nilüferspor’a 3-0 yenildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.