DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Nihat Tekgümüş, dere-tepe koşuyor

Nihat Tekgümüş, dere-tepe koşuyor

Son bir yıldır düzenli olarak her gün koşan Körfez Belediyesi Parke-Bordür Fabrikası Müdürü Nihat Tekgümüş, Taşköprü denilen mevkilerde gece-gündüz; yağmur, çamur demeden koşuyor.

‘Herkese her yaşta spor lazım’ diyen Tekgümüş, daha önce standartların dışında bir kiloya sahip olduğunu, koşuya başladıktan sonra ideal kiloya ulaştığını belirtti. Toplum olarak spor yapma alışkanlığının kazandırılması gerektiğini vurgulayan Tekgümüş, ‘Spor, bir insanın sağlığı için en önemli şeylerden biridir. Çünkü insan sağlığı kadar önemli bir şey yoktur. Herkesin  spor yapması şarttır’ dedi. Aynı zamanda Atletizm Federasyonundan lisans alan Nihat Tekgümüş, ‘Spor yapın, sağlıklı kalın. Her yaşta herkese en gerekli olan şey; spordur’ dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.