DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ÖDP Sarıbay’ı ziyaret etti

ÖDP Sarıbay’ı ziyaret etti

Özgürlük ve Dayanışma Partisi, CHP Kocaeli İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ileterek başarılar dilediler.

ÜLKEYİ MANİPÜLE EDİYORLAR

Yeni dönemin hayırlı olmasını dileyerek sözlerine başlayan ÖDP İl Başkanı Osman Bahçeci, “Yeni dönem sizlere, partinize ve kentimize hayırlı olsun” dedi. Ülkenin gidişatının çok kötü olduğunu dile getiren Bahçeci, “Bu gidişattan rahatsız olanlar olarak bir araya gelip önümüzdeki süreçte ne yapabilirizi konuşmak gerekir. Artık AKP ve Recep Tayyip Erdoğan’ın bu ülkeye sunabileceği bir şey kalmamıştır. Savaşlarla, farklı gündemler yaratarak ülkeyi manipüle ediyorlar. Ahlaksız bir politika yürütüyorlar “ diye konuştu. Bahçeci son olarak CHP’lileri 4 Şubat Pazar günü gerçekleştirecekleri İl Kongrelerine ve 28 Ocak Pazar günü gerçekleştirecekleri Dayanışma Gecesine davet etti.

BÜTÜNLEŞTİĞİMİZ NOKTALARI BÜYÜTMELİYİZ

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “3, 4 Şubat tarihlerinde büyük kurultayımızı gerçekleştireceğiz. Ardından çalışmalarımıza yoğun bir şekilde başlayacağız. Adalet yürüyüşünde, referandumda olduğu gibi bileşenlerle birlikte hareket etmeliyiz. Bunun için bir konsept oluşturmak gerekir. Bu şehrin demokratlarını, laiklerini, solcularını, sosyalistlerini, parlamenter sistemi ve Cumhuriyeti savunanları bir araya getirmemiz gerekiyor. Tabiki hepimizin ayrı görüşleri, düşünceleri var, farklı partilerde mücadele ediyoruz ama ortak değerlerde bir araya gelmeliyiz ve bütünleştiğimiz noktaları büyütmeliyiz.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.