DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Otopark olarak kullanılan arsanın zemini onarılmayı bekliyor

Otopark olarak kullanılan arsanın zemini onarılmayı bekliyor

İlçemizde 66. Sokak üzerinde bulunan açık arazi otopark olarak kullanılmaya devam ediyor. İlçemizde geçtiğimiz günlerde etkisini gösteren yağışlı hava sonrası otoparklarda oluşan su birikintileri araç sürücülerini zor duruma sokuyor.

 Araç sürücüleri zeminin düzeltilmesini istiyorlar

 Tüm Türkiye’de etkisini gösteren yağışlı hava sonrası yollarda ve otoparklarda oluşan su birikintileri araç sürücülerini zor duruma sokmaya devam ediyor. İlçemiz 66. Sokak’ta bu duruma benzer bir olay ile karşı karşıya kalıyoruz. Araç sürücüleri bu otoparkın zeminin düzeltilmesini istediklerini dile getirirlerken bu tür durumlarla bir daha karşılaşmamaları gerektiklerini de sözlerine eklediler.

Biz bu otoparkın zemininin düzeltilmesini istiyoruz”

Sözlerinin devamında araç sürücüleri, “Artık kış ayına girmiş bulunmaktayız. Bu yağmurlar ilçemizi de esir aldı. Kullanmış olduğumuz bu otoparklarda yağmur sonrası oluşan bu su birikintileri biz araç sürücülerini zor duruma sokuyor. Biz bu otoparkın zemininin düzeltilmesini istiyoruz. Bu tür olaylarla karşı karşıya kalmak istemiyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.