DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Ressam Banu Devrim Atölyesi değerli misafirlerini ağırladı

Ressam Banu Devrim Atölyesi değerli misafirlerini ağırladı

Eylül ayında derslere başlayan Gölcük Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Konservatuarı Resim Bölümü, her zaman güzel işlere imza atıyor. Burada resim eğitimini İstanbullu ressam Banu Devrim veriyor. Yedi seneye yakın bir zamandır resim eğitimi veren Devrim, birçok kadın projesine imza atarak, hazırladığı sergilerle kursiyerlerinin başarısını herkese gösteriyor.

Devrim, “Burada çok güzel insanlar tanıdım”

Bu güzel atölye her zaman değerli misafirlerini de ağırlıyor. Hem çalışmanın yorgunluğunu atmak hem de yeni yıl dolayısıyla Resim Kursu kursiyerleri çok güzel bir yemek düzenlediler. Ressam Banu Devrim, “Buraya geldiğimden beri kadınların sanata her zaman yakın olması için elimden geleni yaptım. Burada çok güzel insanlar tanıdım. Açılan Kurslar Gölcük Belediyesi ve Gölcük Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile açılıyor. Çok büyük bir şans herkes için. Biz de hem çalışmanın verdiği yorgunlukları unutmak, hem de yeni yıl için güzel dileklerde bulunmak adına kursumuzda güzel bir yemek hazırladık. Çok değerli sanatçı dostum  Sayın Yaşar Tosun bizi hiç yalnız bırakmaz. Burada tanımaktan gurur duyduğum bir dost. Yine bugünde bizlerle değerli sanat sohbetleri yaptı. Geçmiş yıllardaki deneyimlerini bizlerle paylaştı. Yine Gölcük Haber Gazetesi’nden beni hiç yalnız bırakmayan dostum Gazeteci Nebiye

Azak ve eşi güzel dost, sohbetlerimizi paylaşarak bizi mutlu ettiler. Yine buradaki değerli insanlardan çok sevgili dostum Kocaeli Üniversitesi Ali Özbay Meslek Yüksek Okulu’ndan Sayın Doç. Dr. Mine Can Hocam bizi kırmayarak, dost sohbetimize katıldı. Yaptıklarımız hakkında değerli fikirlerini aldık. Kendisi de güzel ve değerli sohbeti ile bizlere neşe kattı. İlçemizde yaptığı değerli çalışmalar ile hepimizin gönlünde taht kuran değerli hocamız hep gurur kaynağımız oldu.

“Bizleri en mutlu eden bir masa başında toplanmak ve sanat hakkında paylaşımlarda bulunmaktı”

Ve tabi ki Halk Eğitim Merkezi’nin çok değerli Md. Yrd. Sayın Ümran Ceyhan Hocam, bizleri bugünde yalnız bırakmayarak hem yapılan projeler, hem de kursların önemi hakkında bizlere açıklamalarda bulundu. Her zaman bizlere heyecanla destek veren, yardımcı olan Hocamız, hepimiz için bir şans kesinlikle. Bizleri en mutlu eden bir masa başında toplanmak ve sanat hakkında paylaşımlarda bulunmaktı. Tabi gelen konuklarımız da günümüzü unutulmaz kıldı. Ayrıca Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ercan Gülsuyu ve Zarif eşi, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Levent Değirmenci, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sayın İbrahim Özkalaycıoğlu da yoğun tempolarına rağmen bizim de gönlümüzü alıp, bizlere başarılar dilediler. Çok mutlu bir gündü hepimiz için. Herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Herkes birbirine, ülkemiz adına güzel dileklerde bulundu

Mehmet Akif Ersoy Konservatuar kursiyerleri, hem misafirlerini ağırladı hem de hazırladıkları hediyeleri birbirlerine verdiler. Herkes birbirine, ülkemize adına güzel dileklerde bulundu. İleri günlerde gerçekleştirecekleri sergi telaşı için moral kazandılar.

İsim: Fatma SEVİLGEN

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.