DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Saat Kulesinden sonra kavşakta kaldırıldı

Saat Kulesinden sonra kavşakta kaldırıldı

Amiral Sağlam Caddesi ile Mareşal Fevzi Çakmak Caddesinin kesiştiği noktada bulunan ve Gölcük’ün simgesi olan saat kulesinin kaldırılmasının ardından dün de ekipler döner kavşağın yıkım işlemini gerçekleştirdiler.

Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi duble yol olacak

İlçemizde yapılan yeni yol düzenlemeleri kapsamında birçok cadde ve kavşakta değişiklikler yapıldı. Yapılan bu değişikliklerle beraber yollar yeni düzenlemeye göre yenileniyor. Bu bağlamda Amiral Sağlam Caddesi ile Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nin kesiştiği noktada bulunan ve geçtiğimiz haftalarda kaldırılan saat kulesinin bulunduğu döner kavşak yapılan yıkım işlemi ile kaldırıldı. Yeni yol düzenlemesine göre kavşak kaldırıldı. Yapılan çalışmalar sonrasında Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi yeni düzenlemeler ile birlikte duble yol olarak hizmet veremeye devam edecek.

Yeni düzenin trafiği nasıl etkileyeceği merak ediliyor

İlçemizde son zamanlarda ciddi bir şekilde yürütülen yol çalışmaları için vatandaşlar, “ Gölcük’te özellikle son iki on gündür ciddi bir yol çalışması var. Yapılan yeni yol çalışması ile ilçemizde büyük bir problem haline gelmiş olan trafik sorununu çözmesini ümit ediyoruz. Yapılan çalışmalar düzgün ve kontrollü yapıldığı için trafiği çok az zora soksa da tam manayla kapatmadığı için sürücüleri zor sokmamaları ayrıca bizleri sevindirdi. Yalnız döner kavşağın kaldırılması sürücüleri nasıl etkileyecek bunu şimdiden yorum yapmak zor” dediler.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.