DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

SARAYLI İLKÖĞRETİM OKUL AİLE BİRLİĞİ KAHVALTI PROGRAMI

SARAYLI İLKÖĞRETİM OKUL AİLE BİRLİĞİ KAHVALTI PROGRAMI
14.01.2018
1.104
A+
A-

SARAYLI İLKÖĞRETİM OKUL AİLE BİRLİĞİ KAHVALTI PROGRAMI

Saraylı İlk ve Ortaokulu Okul Aile Birliği velileri düzenlenen kaynaşma kahvaltısı etkinliğinde bir araya geldiler.

Kaynaşma kahvaltısına Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Öğretmenler ve Öğrenci velileri katıldılar. Düzenlenen kahvaltı etkinliğinde davetlilerini kapıda karşılayan Okul Aile Birliği Başkanı Ayşegül Kavak ve yönetim kurulu üyeleri misafirleri ile tek tek ilgilenerek okula verdikleri desteklerinden dolayı davetlilere teşekkür ettiler.

BİZLER EĞİTİME KATKI SUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş programda kısa bir konuşma yaparak şunları söyledi, “Biz burada birlikteliğimizin, beraberliğimizin geleceğe yönelik hayallerimizin paylaşıldığı bir masa etrafında buluştuk. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için neler yapabilirizi konuştuğumuz bu tür programların sık sık tekrarlanmasını istiyoruz. Evlatlarımız için daha fazla heyecanlı ve hayal içerisinde olmalıyız. Ben bu tür programları bu anlamda da olumlu görüyorum. Bu dayanışmanın artarak devam etmesini umut ediyorum. Sonuçta bu dayanışma ve birlikteliği yansıttığınız için okuldaki eğitimin başarısına da yansıyacak. Çocuklarınızın geleceği ile ilgili sizlerin de beklemediniz, hayal etmediğiniz  oranda başarıyı yakalayacaksınız. Bizlerde yerel yönetimler olarak sizlerin oluşturduğu bu sinerjiye katkı sunmaya devam edeceğiz. Gölcük Belediyesi sizin kurumunuz 24 saat 365 gün bizlere ulaşabilirsiniz. Ben bu duygu ve düşünceler ile Okul Aile Birliğini ve Okul Yönetimini gönülden kutluyor, teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.