DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Sarıbay, “Bu partiye emeğim hizmetim çok “

Sarıbay, “Bu partiye emeğim hizmetim çok “

CHP Kocaeli İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay ve ekibi Kartepe, Derince ve Darıca İlçe Yönetimini ve il delegelerini ziyaret ederek, 7 Ocak 2018 Pazar günü gerçekleşecek olan İl Kongresine davet ettiler.

KONGREYE DAVET ETTİ

CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, İl Yöneticileri Harun Yıldızlı, Nilay Şişman Merttürk, Emre Andız, Naim Keskin, Metin Düzgün, Selim Yıldız, Neşe Celep, Sabriye Şahin, Hakkı Koçak, Hikmet Koçoğlu ve Birkan Koçak ile birlikte Kartepe, Derince ve Darıca İlçe Örgütlerini ziyaret etti. İlçe Yöneticileri ve İl Delegeleri ile sohbet eden Sarıbay, 7 Ocak 2018 Pazar günü gerçekleşecek olan 36. Olağan İl Kongresine davet edip, delegelerden destek istedi.

BU PARTİ İÇİN VARIM

Zaman ayırıp geldiğiniz için teşekkür ederim diyerek sözlerine başlayan CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “7 Ocak 2018 Pazar günü il kongremizi gerçekleştireceğiz. Katılımınızı, desteklerinizi bekliyorum” dedi. Bu partinin içinde her zaman var olduğunu belirten Sarıbay, “Bu partiye emeğim, hizmetim çok. Her zaman elimi taşın altına koyarak partimin hamallığını yaptım. Elimi taşın altına koymaya her zaman da devam edeceğim. Ben ve ailem bu parti için varız. Eşim 20 yıl, kızım 10 yıl ben 45 yıl partimiz için çalıştık. Bu dönem de partimin bana ihtiyacı olduğunu gördüğüm için tekrar aday oldum” diye konuştu.

HEDEF BÜYÜKŞEHİR

Konuşmasında 2019’un öneminden bahseden Sarıbay, “2019’da 3 tane önemli seçim var. İlk olarak yerel seçimler var. Öncelikle yerel seçimleri almamız gerekiyor. Yerel seçimler için akademisyenlerle, mahalle temsilcileri ile görüşmeler yapılıyor. Adaylarımızı 1 yıl öncesinden belirleyerek çalışmalara başlamalıyız. Yerel seçimlerde başarılı olamazsak, genel seçimlerde de başarılı olmamız mümkün değil. Kocaeli’de bizim potansiyelimiz var. Hedefimiz Büyükşehir. Büyükşehir dahil birçok ilçemizi alacağımıza inanıyorum “ dedi.

SOSYAL ALANLARDA YER ALALIM

Bizim partimiz çok sesli bir partidir diyen Sarıbay, “Etik olan her türlü eleştiriye açığım. Ama özellikle sosyal medyada birbirimizi kötülemeyelim. Bizim birlik olmaya ihtiyacımız var “ dedi. Sosyal demokrat partilerin can damarının sendikalar olduğunu dile getiren Sarıbay, “Sosyal yönümüzü geliştirmemiz gerekiyor. Spor kulüplerine, okul aile birlikleri gibi tüm sosyal alanlarda yer alalım. Grevli, toplu sözleşmeli hakları elde edecek şekilde sendikalarda yer almamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

HEDEF 2019

Sizleri burada görmekten mutluluk duydum diyen Kartepe İlçe Başkanı Cumhur Karakadılar, “Her zaman söylüyorum hedef 2019. Önemli olan sonuca gitmek. Biz yatıp kalkıp bunu düşünüyoruz. Birlikte uyum içinde çalıştığımız için ben Cengiz başkan diyorum” şeklinde konuştu. CHP Kartepe’nin Kurucu Başkanı Harun Güneş, “Cengiz Sarıbay’la geçmişte de beraberdik. Desteğimiz tam “ dedi. Kartepe eski İlçe Başkanı Bülent Sarı ise, “Ekibinizi kurarken yerel seçimleri düşünerek kurmanızda yarar var. Seçimi alacaksak güçlü bir yönetim olmalı. Gençlere daha çok yer verilmeli “ ifadelerini kullandı.

SARIBAY PARTİNİN KENTİN TANIDIĞI SAYGIN BİR İSİM

İlçe Örgütü olarak ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları kongrelerini tamamladıklarını söyleyen Derince İlçe Başkanı Nihat Değer, “7 Ocak’da il kongremizi, 3,4 Şubat’ta Kurultayımızı tamamlayıp ondan sonra ilçemizde, mahallelerimizde son sürat çalışmalarımıza başlayacağız. Demokratik seçim sonucunda kazanan kişi bizim başkanımızdır. Ben her iki adaya da başarılar diliyorum” dedi. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, “Cengiz başkan partinin, kentin tanıdığı saygı duyduğu bir isim. Benimde ilçe başkanı olduktan sonra çalıştığım tek il başkanı. Ben kendisine Cengiz abi diye hitap ediyorum. Başarılar diliyorum“ ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.