DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Sarıbay, “Kimsenin adamı olmadım “

Sarıbay, “Kimsenin adamı olmadım “

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, İl Yöneticileri Bilgi Dehmen, Suca Omurca ve Demet Özgün Karaman ile birlikte CHP Değirmendere Temsilciliğini ziyaret etti. Değirmendere Mahalle Temsilcileri ve partililerle bir araya gelen Sarıbay, “Ben şimdiye kadar kimsenin adamı olmadım, kimsede benim adamım olmasın. Bu partide adamcılığı kaldıracağız “ dedi.

SİYASİ GERİLİM HERGEÇEN GÜN ARTIYOR

CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay ve il yöneticileri CHP Değirmendere Temsilciliğini ziyaret etti. Kocaeli Kongresinin ardından teşekkür ziyaretinde bulunan Sarıbay, partililerle sohbet edip soruları yanıtladı. Ziyarette ilk olarak Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri söz aldı. Kongre süreçlerinin Kocaeli’de tamamladıklarını ve 3, 4 Şubat’ta gerçekleşecek olan Büyük Kurultayın ardından da yoğun bir çalışma içerisine gireceklerini belirten İşeri, “Ülkenin genel konjektörünü hepiz takip ediyor ve gayet iyi biliyoruz. Siyasi gerilim her geçen gün artıyor. Ülkenin Cumhurbaşkanı sokak ağzıyla işi çığırından çıkarıyor. Bizim her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Daha çok çalışacağız. İnsanlara daha çok dokunacağız. Herkese önemli görevler düşüyor. Umutlarımızı yitirmeyelim. Önümüzdeki süreç çok önemli “ diye konuştu.

BALTALARI GÖMÜP İŞİMİZE BAKACAĞIZ

Kongre sürecinin artık bittiğini ve 7 Ocak’ı kapattıklarını söyleyerek sözlerine başlayan CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “Bizim işimiz artık kim kime oy vermiş, kimi desteklemiş değildir. Yerelde, İzmit’te, Darıca’da, Gölcük’de vb. seçimi almak için ne yapabiliriz, ne yapmalıyız. Artık bunlara kafa yoracağız. Baltaları gömüp bundan sonra işimize bakacağız. Hepimiz çalışacağız. Çünkü en az 50+1’i almadan hiçbir şey değişmeyecek. Herkese gideceğiz. İnsanları düşünmeye sorgulamaya sevk edebiliriz.Çünkü bu iktidar 15 yıldır bunu da yapamaz dediğimiz her şeyi yaptı. Ben birlik ve beraberlik içinde, çok çalışarak başarılı olacağımıza inanıyorum. Ben şimdiye kadar kimsenin adamı olmadım. Kimse de benim adamım olmasın. Bu partide artık adamcılığı kaldıracağız” dedi.

TERBİYEMİZİ BOZMAYACAĞIZ

Ülkenin siyaseten gerilim içerisinde olduğunu dile getiren Sarıbay, “Cumhurbaşkanı konuşmalarında hakaretler yağdırıyor, küfürler ediyor. Biz terbiyemizi bozmayacağız. Kem söz sahibine aittir. Herkes biliyor ki tüm diktatörler bu şekilde bir ayrıştırma yaparak iktidara geliyorlar” dedi. Değirmendere politikasını iyi bildiğini söyleyen Sarıbay, “Sizler sorgulayan insanlarsınız. Artık Gölcük, Değirmendere ayrımını ortadan kaldırmamız gerekiyor. Herkes şapkasını önüne koymalı. Mesele memlekete meselesi ise gerisi teferruattır” ifadelerini kullandı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.