DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Sarıbay’a ilk ziyaret Körfez ve İzmit İlçe Örgütlerinden

Sarıbay’a ilk ziyaret Körfez ve İzmit İlçe Örgütlerinden
17.01.2018
940
A+
A-

7 Ocak 2018 Pazar günü gerçekleşen 36. Olağan Kongrede tekrar İl Başkanı seçilen Av. Cengiz Sarıbay’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Kongrede 12 ilçeden destek gören Sarıbay’a ilk ziyareti Körfez ve İzmit İlçe Örgütleri gerçekleştirdi.

HEDEF YÜZDE 60

Ziyaretlerden dolayı memnuniyetini dile getiren CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “Sandık, 7 Ocak geride kaldı. Seçim bitti. Kimseyi dışlamadan, adamcılık yapmadan çalışmalarımıza başlayacağız. Yapıcı, toparlayıcı olacağız. Bu partiyi hep beraber büyüteceğiz” dedi. Yolumuz uzun diyerek konuşmasına devam eden Sarıbay, “Önümüzde çok zorlu bir süreç var. İşimiz kolay değil. Ama biz çok çalışarak önce yerelde, sonra genelde bu patiyi iktidara taşıyacağız. Şimdiye kadar 50+1 almamız gerekir diyorduk. Genel Başkanımız hedef olarak yüzde 60 dedi. Çıtayı yükseltelim. Hedefimiz Kocaeli’de de yüzde 60. Ben 2019 da başarılı olacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

KÖTÜ SÖYLEMLERDEN UZAK DURALIM

Sarıbay ve yeni yönetime başarı dileklerini ileterek sözlerine başlayan CHP Körfez İlçe Başkanı Mehmet Kaçar, “Başarılı bir yönetim olacağına inanıyorum. Başarılı olmak için çok çalışmamız gerekiyor. Çok zorlu bir süreç bizleri bekliyor. Bu süreçte demokrasiye sahip çıkan insanlara ihtiyacımız var. Bizlerin birlik olma zamanı. Birbirimize kötü söylemlerde bulunmayalım. Eleştiri tabi ki olacaktır ama bu eleştiriler yol açan eleştiri olmalıdır “ diye konuştu.

TÜM YÖNETİCİ ARKADAŞLARA BÜYÜK İŞ DÜŞÜYOR

Hayırlı olsun dileklerini ileterek sözlerine başlayan İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, “Önümüzde zorlu bir süreç var. Özellikle yerel seçimler çok önemli. Bu anlamda tüm yönetici arkadaşlara büyük iş düşüyor. 2019 için Kandıra’dan Darıca’ya öyle güzel bir fotoğrafı halkın önüne sunmamız gerekiyor. Çünkü bu halk AKP iktidarından başka bir alternatif arıyor. Artık birlik olmalı bu partiye bir tane belediye nasıl getirebiliriz onun uğraşında olmalıyız. Topluma düzgün mesajlar verirsek sonuç almakta sıkıntı olacağına inanmıyorum. Önce Belsa’ya, sonra Büyükşehir’e son olarak Saray’a kadar omuz omuza CHP olarak, hayır bileşenleri olarak, adalet isteyenler olarak güzel bir yapı oluşturup başaracağımıza inanıyorum “ ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.