DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

SIRADA MOLOZLARIN KALDIRILMASI VAR

SIRADA MOLOZLARIN KALDIRILMASI VAR

Yunus Market binası tamamen yıkıldı

 Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nde yapılması planlanan yol genişletme çalışması kapsamında yıkılmasına karar verilen Gölcük’ün ilk ve tek sineması olan ve kapandıktan sonra Yunus Market olarak kullanılan binanın yıkım işlemi tamamlandı. Sıra molozların kaldırılmasına geldi.

Proje trafiği büyük ölçüde rahatlatacak

Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde bulunan Gölcük’ün ilk ve tek kapalı sinema salonu olan ve sinema kapatıldıktan sonra Yunus Market olarak hizmet vermeye devam eden bina Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde yapılması planlanan yol genişletme çalışması nedeniyle yıkılma kararı alınmış ve bu bağlamda da Yunus Market kapatılmıştı. Geçtiğimiz ay binanın dış cephe kaplamasının sökülmesinin ardından oldukça tehlikeli bir hal alan binanın yıkım çalışması geçtiğimiz hafta gerçekleşti ve bina komple yıkıldı. Yıkım esnasında binanın çevresinde ekipler tarafından geniş güvenlik önlemleri alınması olası bir kazanın da önüne geçilmiş olundu. Eski Yunus Market’in tamamen yıkılmasın ardından sıra molozların kaldırılmasına gelindi ve hafriyat kamyonları ile yıkılan eski Yunus Market’in molozlarının taşınması devam ediyor. Ekipler molozların toplanmasının ardından yanındaki binanın da aynı şekilde yıkılacağını belirttiler. Yıkım işlemleri tamamen bittikten sonra yol genişletme çalışmaların başlanması bekleniyor. Hayata geçirilecek olan yeni proje ile Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde ki trafik sorununu büyük ölçüde çözülmesi bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.