DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Soğuk havadan en çok onlar etkileniyor

Soğuk havadan en çok onlar etkileniyor
28.01.2018
926
A+
A-

Soğuk havadan en çok onlar etkileniyor

Gölcük’te zorlu kış şartları etkili oluyor. Geçtiğimiz hafta ortasından itibaren etkili olan kuvvetli soğuk hava en çok sokaktaki dostlarımızı etkiledi. Birçok sokak hayvanı soğuktan korunmak için durak ve kapalı alanları seçti.

Onları yalnız bırakmayalım

İlçemizde soğuk hava etkisini gösteriyor. Soğuk hava yüzünden en çok sokaktaki dostlarımız olumsuz etkileniyor. Vatandaşlar ve esnaflar sokak hayvanlarına yemek ve su desteğinde bulunuyor. Sokak hayvanlarının ilçemizde durak ve kapalı alanları seçmesi gözlerden kaçmazken, soğuk hava sokak hayvanlarını oldukça zorluyor. Duyarlı vatandaşlar ve Hayvanseverler, vatandaşlara, sokak hayvanları konusunda hassas olmamız gerektiği uyarısında bulundular ve şunları söylediler: “Havalar çok soğuk. Bu soğuktan ne yazık ki sokak hayvanları çok etkileniyor. Bizler bu zorlu günlerde onlara destek olalım, onları yalnız bırakmayalım” mesajını verdiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.