DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

SPOR OKULLARI GEZİSİ

SPOR OKULLARI GEZİSİ

İzmit’ten Bursa’ya Kültür Gezisi

İzmit Belediyesi tarafından Bursa’ya kültür gezileri düzenleniyor.

İzmit sınırları içerisindeki orta okulların 6 ve 7. sınıflarına yönelik geçtiğimiz Ekim ayında başlatılan Bursa gezisine şimdiye kadar 5446 öğrenci katıldı. Kocaeli Valiliğinin onayı ile düzenlenen Bursa kültür gezilerinin okullar kapanıncaya kadar devam edeceği ve en az 10 bin öğrencinin bu geziden yararlanmasının hedeflendiği kaydedildi. Bursa kültür gezisine belediyenin fitness salonlarından yararlanan kursiyerler de katılıyor.

Özel olarak giydirilmiş otobüs ile İzmit’ten sabah erken saatlerde hareket eden öğrenci ve kursiyerler rehber eşliğinde Bursa’nın tarihi ve kültürel yerlerini geziyorlar. İzmitlileri Cumalıkızık Köyü, Tophane Parkı, Osmangazi, Orhangazi türbeleri, Saat Kulesi ve panoramik şehir manzarası,  Ulu Cami,  Koza Han,  Bursa Kent Tarihi Müzesi, Yeşil Cami, Yeşil Türbe ve Ulucami’yi gezdikten sonra akşam saatlerinde geri dönüyorlar.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.