DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Tuğrul Selmanoğlu’nun “Ümmetin Sorumluluğu Kudüs” konferansına büyük ilgi

Tuğrul Selmanoğlu’nun “Ümmetin Sorumluluğu Kudüs” konferansına büyük ilgi

 

AK Genç Dilovası, Selmanoğlu’nu Kudüs konferansında gençler ile bir araya getirdi.

AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları tarafından “Ümmetin Sorumluluğu Kudüs” konulu konferans düzenlendi.

Konferansa, Almanya’da yaşayan Ünlü Aktivist-Yazar Tuğrul Selmanoğlu konuşmacı olarak katıldı. Dilovası Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleşen ve yoğun ilginin olduğu konferansa, Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Genç MÜSÜAD Başkanı Enes Malkoç, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Engin Güzel, AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcıları, İlçe Yöneticileri, Meclis Üyeleri, Muhtarlar, STK temsilcileri, Mahalle Başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Konferans, bir dakikalık saygı duruşu, akabinde okunan İstiklal marşı ve Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başladı. Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca, Müslümanların İslam’ın gözbebeği, yeryüzünün kalbi olan Kudüs’e sahip çıkması gerektiğini belirterek. “Kudüs Müslümanların kırmızıçizgisidir” dedi.

Sarıca’nın ardından konuşma yapan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Türkiye Cumhuriyeti olarak bu anlamda Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız ve hükümetimiz gerekli adımları atmakta ve bu yönde atılacak kötü bir adıma karşı gerekli uyarılarda bulunmaktadır. Vatandaşlar olarak bizlere ise bu anlamda düşen vazife gerek ülke olarak gerek İslam âlemi olarak birlik ve beraberliğimizin önemini tekrar hatırlamaktır. Alınan yanlış ve haksız kararlara karşı en büyük gücümüz bir ve beraber olmamızdır” dedi.

Konferansa konuşmacı olarak katılan ünlü Aktivist-Yazar Tuğrul Selmanoğlu, Kudüs’le ilgili Ümmet’in üzerinde taşıdığı sorumluluğa işaret ederek, Kudüs’le ilgili çok ayrıntılı bilgiler, yaşanan sürecin perde arkası ve Ümmetin Kudüs’e karşı omuzlarına yüklenen sorumluluğunu, Müslüman coğrafyasında oynanan oyunları anlattı.

Yaklaşık 3 saat süren program, vatandaşların Aktivist-Yazar Tuğrul Selmanoğlu ile hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.