DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

TÜRKİYE’YE ALGI OPERASYONU YAPILIYOR

TÜRKİYE’YE ALGI OPERASYONU YAPILIYOR

MHP İlçe Başkanı Çakır, ‘Bahçeli’nin yanındayız’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin dün Ankara Genel Merkez’de yaptığı ‘2019 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday çıkartmayacağız, yeni kapı ruhuyla Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a destek olacağız’ açıklamasını MHP Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır’a sorduk. Başkan Çakır, ‘Bizler Sayın Genel Başkanımızın söylediklerinin arkasındayız. Sayın Genel Başkanımız bu sözleri devletimizin geleceği için söylemiştir. Bizler her zaman kendisinin yanında yer alacağız’ dedi.

“Halkımız algı operasyonlarının içinde yer almasın”

MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, “Ortadoğu’da yaşanan süreç ortada. Oradan ülkemize akın akın gelen teröristlere dur denene kadar bizler hükümetin yanında yer alacağız. Burada bütün siyasi partiler ve vatandaşlar aynı birlik ve beraberlikle olmalı, devletimizin yanında yer almalıdır. Sayın Genel Başkanımızın yaptığı açıklama doğru ve yerindedir. Sayın Genel Başkanımız yok şu kadar Bakanlık isteriz, Milletvekili isteriz gibi iğrenç söylemlerin içinde asla olmayacağımızı açık ve net söylüyor. Bizler devletimizin yanında yer alacağız. Biz Sayın Genel Başkanımızın il ve ilçe teşkilatları olarak sonuna kadar yanındayız, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bizim bu görüş ve düşüncelerimiz devlet ve millet adınadır. Nifak tohumu ekmek isteyenler bunu tabi ki değişik noktalara çekecektir. Bu süreçte halkımızı uyarıyoruz. Halkımız yanlış algı operasyonlarının içinde yer almamalı. Bu yüzden de MHP olarak uyarılarımızı belirtiyoruz. Şunu da açık ve net görüyoruz; Türkiye üzerinde hesabı olanlar hala daha algı operasyonu yapmaya devam ediyorlar. Halkımız bu algı operasyonların asla ve kat’a düşmemelidir. Burada devletin terör örgütleriyle verdikleri mücadeleden neden rahatsızlar? Yani algı operasyonları yapanlar kimlere hizmet ettiğini görmüyorlar mı? Bu mücadelelerin karşısında yer alacağız. Çünkü bizlerin devlet ve millet adına sözümüz ve yeminimiz var. Yani bu emperyalist güçlerin Ortadoğu da akıttıkları kanlara son vermeliler. Artık yeter diyoruz. Ama ne düşünürse düşünsünler onlar planlarında kaybedecekler ve arkalarına baka baka gidecekler. Bu kadar net söylüyorum” dedi.

İsim: Arif ÖZTOK

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.