DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

TÜRKİYE’Yİ İRAN’A ÇEVİREMEYECEKLER

TÜRKİYE’Yİ İRAN’A ÇEVİREMEYECEKLER

Başkan Alp, yeni yılın ilk toplantısında konuştu

TÜRKİYE’Yİ İRAN’A ÇEVİREMEYECEKLER

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, yeni yılın ilk toplantısını geçtiğimiz akşam parti binasında gerçekleştirdi.

Alp, “Yaşanan bu türbülansa rağmen Türk Milleti ve Hükümetimiz aldığı önlemlerle güçlü durmayı bilmiştir”

Başkan Alp, toplantıda şu konuşmayı yaptı: “Bugün yeni yılın ilk toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Tüm Aziz Milletimizin yeni yılını kutlar, ülkemize güzel günlerin gelmesini diliyorum. 2017 yılı içerisinde Türkiye çok hareketli günler geçirdi. 15 Temmuz 2016 yılında yaşanan sürecin devamını 2017’de de yaşadık. Bu yıl içerisinde dünya konjonktüründe yaşananlar ülkemizi de etkiledi. Yaşanan bu türbülansa rağmen Türk Milleti ve Hükümetimiz aldığı önlemlerle güçlü durmayı bilmiştir. İnşallah 2018 bir önceki seneden daha güzel geçecektir. 2018 yılı inşallah insanlar için güzel ve mutlu geçsin” dedi.

Dışarıdan müdahale edilen ülkelerin ne hale geldikleri ortadadır

Başkan Alp, konuşmasının devamında, “2018 yılının ilk günlerinde komşumuz olan İran’da yaşanan durum gerek bölgemizi gerekse de ülkemizi yakından ilgilendiriyor. İran’da da dışarıdan müdahaleleri gözlemlemekteyiz. Gezi olaylarının bir benzeri gibi İran’da da aynı durumlar özellikle Batı’nın ve ABD’nin eliyle yaşanan olaylar bugün devam etmektedir.Yani dışarıdan müdahale edildiği zaman bölgemizdeki ülkelerin ne hale geldikleri açıkça ortadadır. İnşallah İran’da da bu ayaklanmalar sükunetle sona erer.”

Alp, CHP’yi eleştirdi

Ana Muhalefet Partisine yüklenen Alp, “Geçtiğimiz Aralık ayında Ana Muhalefet Partisi Milletvekili Engin Altay’ın AK Parti’ye yönelik sözleri yaşanan durumu ortaya sermektedir. Engin Altay, ‘AKP dünyanın en güzel ve en iyi işini yapsa da onları alkışlayamayacağız’ diyerek Ana Muhalefet partisinin durumunu göstermiştir. Burada açıkça itiraf vardır. Muhalefet yanılıyor. Millet size olumsuz işler doğru eleştirmek, doğru işlerde hükümetin yanında yer alma görevi vermiştir. Ama Ana Muhalefet Partisi kendi niyetini ortaya koymaktadır. CHP’nin FETO’cülere karşı tek tip kıyafet konusunda yaptığı açıklama iktidara açıkça tehdittir. O açıklamada, ‘Bir gün ne olacağı belli olmaz, o kıyafetleri sizlerde giyebilirsiniz’ diyerek iktidarı açıkça tehdit etmişlerdir. CHP milleti korkutarak değil, milletlin yanında yer alarak göstermelidir. Bunların gölgesinde geçen son günler oldu.”

2018’de hem genelde hem de yerelde daha güzel projelere imza atacağız

Bu coğrafyada ayakta kalan iki ülke vardı. Biri İran diğeri Türkiye. İran’a operasyonlar yapılıyor. Bu coğrafya mayınlı tarla. Çok dikkatli olacağız. Oyunlara boyun eğmeyeceğiz. Hedeflerimiz ortada 2019 bizim en önemli hedefimiz. 2019 seçimleriyle ilgili AK Parti 16 yıldır başarılarını tespit etmiş bir partidir. Geçtiğimiz Cumartesi akşamı sizlerin de katılımıyla gerçekleştirdiğimiz Danışma Meclisi Toplantımızda yerel yönetimde ne durumdayız, bunları kamuoyuna açıkladık. Seçim dönemlerinde Vaat ettiğimiz sözlerimizin yüzde 94’ünü tamamladık. Bunlar proje ihalelerde dahil. Söz verdik, sözlerimi yerine getirdik. Belediye seçimlerinde vaatler beyannamedir. 2018’de hem yerelde hem genelde ciddi projelerin altına imza atacağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.