DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Yön tabelalarına zarar verilmeye devam ediliyor

Yön tabelalarına zarar verilmeye devam ediliyor
14.01.2018
606
A+
A-

Yön tabelalarına zarar verilmeye devam ediliyor

Belediye ekipleri tarafından Merkez Mahallesi Cumhuriyet Caddesi ile Albay Burak Caddesi’nin kesiştiği noktada yukarı dönüş yasak olduğu için monte edilen tek yön tabelası sökülerek kenara atılmış olması gözlerden kaçmadı.

Tabelanın yeniden monte edilmesi isteniyor

Geçtiğimiz aylarda ilçemizde birçok cadde ve sokakta yön tabelaları yenilenmiş ve sürücülerin hangi yöne dönmeleri konusunda uyarıcı levhalar asılmıştı. Merkez Mahallesi Albay Burak Caddesi’nden Cumhuriyet Caddesi’ne gelen sürücülerin sola dönüş yapmaları yasak olduğu için belediye ekipleri tarafından tek yön tabelası monte edilerek sürücüler uyarılıyordu. Bilmeyen sürücüler için oldukça önemli olan yön tabelasının yerinden sökülerek bir kenara atılması sürücüleri zor duruma soktuğu gözlerden kaçmadı. Çevredeki esnaflar ve sürücüler yerinden sökülerek kenara atılan tabelanın bir an önce yerine yeniden monte edilmesi gerektiğini, Gölcük’ü bilmeyen sürücüler için bunun büyük bir problem yaratacağını ifade ettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.