DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcükspor Pazarspor maçında puan kaybetmek istemiyor

Gölcükspor Pazarspor maçında puan kaybetmek istemiyor

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Gölcükspor ligde yarın Pazarspor takımını ağırlayacak. Temsilcimiz kendi evinde oynayacağı Pazarspor maçını kazanarak tırmanışa geçmeyi istiyor.

Gölcükspor, sezonun ikinci yarısına lider Yeni Ordu deplasmanında 1-0’lık yenilgiyle başlamasına rağmen, lider karşısında iyi direndi. Kırmızı Siyahlılar, ardından Muğlaspor ile iç sahada oynadığı maçı Ömer Faruk Boz’un golüyle 1-0 kazandı. Çubuklu yönetimindeki Gölcükspor, geçtiğimiz Pazar günü deplasmanda Ergene Velimeşespor takımıyla berabere kalarak, çıkışını sürdürdü. 3. Lig 2. Grup’ta düşme hattıyla arasına bir hayli mesafe koyan Gölcükspor, bu başarılarını kalıcı kılmak için, ‘yenilmezlik’ serisi başlatmak istiyor. Gölcükspor, halen kentin, amatöre düşmeyen tek profesyonel takımı unvanını sürdürüyor. Hedef, bu yıl da unvanı korumak olarak belirlenirken, Play-Off ile de arasında çok mesafe bulunmaması, iştahı artırıyor.

Gölcükspor bu sezon kendi evinde çok puan kaybetti

Bu arada, cumartesi günü kendi sahasında konuk edeceği Pazarspor maçının hazırlıklarını sürdüren Gölcükspor, bu maçı hem kendisi için oynayacak hem de kentlisi grup lideri Darıca Gençlerbirliği için oynayacak. Pazarspor maçının hazırlıklarını teknik direktör Kayhan Çubuklu nezaretinde sürdüren Kırmızı-Siyahlılar, bu maçı kazanarak ligde çıkış trendi yaşamak istiyor. Ligde oldukça istikrarsız sonuçlar alarak, taraftarlarını ve camiasını hayal kırıklığına uğratan Gölcükspor, Pazarspor maçıyla birlikte, kendi evinde oynayacağı maçlarda puan kaybetmek istemiyor. Bu anlamda, takımına güvendiğini her platformda dile getiren, Gölcükspor Kulüp Başkanı Ahmet Şahin, Pazarspor maçını kazanarak, haftaya Çarşamba deplasmanda oynayacakları Ankara Demirspor maçına, moralli gitmek istediklerini söyledi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.