DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

2.DÖNEM KONUSU “SEVGİ VE SAYGI”

2.DÖNEM KONUSU “SEVGİ VE SAYGI”

Gölcük İlçe Müftüsü İlyas Öztel’den Değerler Eğitimi Semineri

  1.  Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yürütmekte olduğu Değerler Eğitimi Projesi’nin 2. Dönem konusu olan “Sevgi ve Saygı” konulu seminer Gölcük Atatürk Anadolu Lisesi konferans salonunda İlçe Müftüsü İlyas Öztel tarafından verildi.

Seminerin sonunda İlçe Müftüsü İlyas Öztel’e çiçek takdim edildi

Değerler Eğitimi Projesi’nin 2. Dönem konusu olan “ Sevgi ve Saygı” konulu seminer İlçe Müftüsü İlyas Öztel tarafından Gölcük Atatürk Anadolu Lisesi konferans salonunda gerçekleştirildi. Seminere İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Kızıldağ Okul Müdürü Abdullah Doğan ve öğrenciler katıldı. Seminerin sonunda İlçe Müftüsü İlyas Öztel’e çiçek takdim edildi.

Öztel, “Mayasında sevgi olan tüm yapılarda bir muhabbet ve hoşgörü vardır”

Gölcük Atatürk Anadolu Lisesi konferans salonunda gerçekleşen “Sevgi ve Saygı” konulu seminere katılan İlçe Müftüsü İlyas Öztel konuşmasında: “Bu Dönem Değerler Eğitimi konusu Sevgi olunca en büyük sevgi Allah’a duyulan sevgi aklımıza geliyor. Bu okulların oluşması için mühendis, mimar, ustaya nasıl ihtiyaç varsa bu kâinatın oluşmasını da tesadüfe bağlayamayız. Gezegenler arasında nasıl bir ölçü ve nizam var ise insanlar arası ilişkilerde de sevgi ve mubhabbet yollu bir ölçü koymalıyız. Allah güzeli sever hükmüne binaen yaptığımız her işi de güzel yapmamız gerekir. Mayasında sevgi olan tüm yapılarda bir muhabbet ve hoşgörü vardır. Yunus’un Yaradılanı Severiz Yaradandan Ötürü dediği gibi her canlının taşımış olduğu bir farklılığı ve kişiliği vardır.Bu kişilik onu diğerlerinden ayırır ve bizde onu sırf insan olduğu için ve Allah yarattığı için severiz.Bu sevgide cins, dil, din, ırk, mezhep ayrımı gözetmeyiz.”dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.