DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Akademisyen Mustafa Özel’den ‘’Stratejik Liderlik’’ konulu eğitim

Akademisyen Mustafa Özel’den ‘’Stratejik Liderlik’’ konulu eğitim

Özel “Her liderin karakteri farklı olmasına rağmen, bunlar birbirlerinin önderiydiler”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından, hizmet içi eğitimler kapsamında “Stratejik Liderlik” konulu eğitim semineri düzenlendi. İstanbul Şehir Üniversitesi Öğretim Görevlisi Mustafa Özel’in katıldığı eğitim semineri Daire Başkanı, Müdür ve şeflerin katılımıyla gerçekleşti. Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen eğitimin sonunda, katılımcılara Akademisyen Mustafa Özel’in “Stratejik Liderlik” kitabı hediye edildi.

SAMİMİYET VE SORUMLULUK

Tarihten lider örnekleri ve bunların belirgin özelliklerini sayarak başlayan Özel, “Her liderin karakteri farklı olmasına rağmen bunlar birilerinin önderiydiler. Çünkü bu kahramanlar kendilerini bu konuma çıkaranların karşılaştığı sorunların ana kaynağını teşhis etmiş ve buna çözüm üreterek, bu çözümün en iyisi olduğuna bunlara inandırmış kişilerdi” dedi. Özel, liderlerin hepsinin ortak fonksiyonu olan ve onları lider yapan özelliğin samimiyet ve sorumluluk anlayışından kaynaklandığını belirtti.

STRATEJİK BAKIŞ

Özel, liderlerin olaylara farklı bakabilen ve cemiyet bakışı ile faydayı arttıra bilen özellikte olduğunu vurguladı. Özel buradan yola çıkılarak stratejik bakış ile dış etkilerin ve planların da farkına varılması gerektiğini vurguladı.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.