DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ANAYOLDA YENİ TRAFİK DÜZENLEMESİ ETKİLİ OLDU

ANAYOLDA YENİ TRAFİK DÜZENLEMESİ ETKİLİ OLDU

TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü,

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Başkanı Bekir Tülü, Gölcük’te yeni trafik düzenlemeleri hakkında düşüncelerini dile getirdi.

Tülü, “Atılan adım önemli”

Başkan Tülü, ‘Yeni trafik düzenlemeleri hayata geçirildikten sonra özellikle anayolda oldukça verimli oldu. Trafik ışıklarındaki sürede azaltıldı. Güzel bir uygulama oldu. Şu ana kadar şehir içinde pek gezemedim ama umarım şehir içinde de araç sürücüleri kurallara uyarak, bu uygulama trafik sorununa güzel bir çözüm olur. Atılan adım bence önemliydi. Çünkü trafik sorunu her geçen gün daha da artıyordu. Bu konuda atılan adım sonrasında trafik sorunu inşallah tamamen çözüme kavuşacaktır” dedi.

SONY DSC

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.