DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ANLAMLI ETKİNLİK

ANLAMLI ETKİNLİK

TEMAD Kahraman Mehmetçiğimiz için 150 Fide dikecek

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü ve Yönetimi yarın anlamlı bir etkinliğe imza atıyor. İzmit Belediyesi’nin TEMAD ailesi için tahsis ettiği boş alana yarın Zeytin Dalı Operasyonu kapsamında ülkemizi savunan askerler için 150 adet fide dikilecek. Başkan Tülü, ‘’Bizler her zaman askerlerimizin yanındayız. Yarın da askerlerimiz için 150 adet fide dikeceğiz’’ dedi.

Fidan dikimi törenine İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’da katılım sağlayacak

Zeytin Dalı Operasyonu kapsamında ülkemizi savunan askerler için, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü ve Yönetimi anlamlı bir etkinliğe imza atıyor. İzmit Belediyesi’nin tahsis ettiği boş alana 150 adet fide dikilecek. Başkan Tülü konu hakkında yaptığı açıklamada bizler her zaman askerlerimizin yanındayız dedi. Umuttepe güzergahında mezarlığın yan tarafın bulunan alana 150 adet fide dikimi yapılacak. Fide dikimi törenine TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü’nün yanı sıra Yönetimi ve İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan katılım sağlayacak.

Tülü, ‘’Bizler de bu ordunun bir parçası olduğumuzu hissediyoruz’’

Yapacakları fide dikimi hakkında konuşan Başkan Bekir Tülü, ‘’Amaç askerlerimize destek yad etmektir. Bizlerde Emekli Asker olarak bu ordunun bir parçası olduğumuz için bizler de bu ordunun bir parçası olduğumuzu hissediyoruz. Genel Merkez Kilis’ten destek amaçlı bir basın açıklaması yapacak. Bizlerde bu şekilde destek sağlamaya devam edeceğiz. Biz her zaman askerlerimizin yanındayız’’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.