DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Antikkapı’nın çalışanlarına kıdem plaketi

Antikkapı’nın çalışanlarına kıdem plaketi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Antikkapı AŞ hizmet yılı ödül töreni dolayısıyla personelle bir araya geldi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Anikkapı AŞ personeli için Seka Deniz ‘de hizmet yılı ödül töreni düzenlendi. Düzenlenen programda 5-10 ve 15’inci yılını doldurmuş ve 20 yılın üzerinde hizmeti olan Anikkapı AŞ personeline plaket takdim edildi. İlk kez gerçekleştirilen program gelecek yıllarda da düzenlenecek.

HER YIL YAPILACAK

Programa Antikkapı AŞ Genel Müdürü İslam Yücel, UlaşımPark AŞ Genel Müdürü Yasin Özlü, yönetici ve tüm Antikkapı AŞ çalışanları aileleri ile birlikte katıldı. Programda konuşan Antikkapı AŞ İnsan Kaynakları Müdürü Tuğba Büyükgöz “Antikkapı AŞ bölgemizin hizmetleriyle sektörde kendini kanıtlamış  en köklü firmalarından biri. Böyle köklü bir firmanın en genç çalışanlarından biri olarak aranıza katılmış olmaktan mutluluk duyuyorum. Bu akşam bir başlangıç olacak ve bundan sonraki yıllarda da geleneksel olarak kutlanmaya devam edecek” dedi.

GÜZEL TESİSLER KAZANDIRDINIZ

UlaşımPark AŞ Genel Müdürü Yasin Özlü de konuşmasında “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi büyük bir aile. Biz de bu ailenin içinde birer ferdiz. Çok güzel gelişmeler oldu. Çok güzel tesisler kazandırdınız bu şehre. Hepinizi tebrik ediyorum. Başarılar diliyorum. Arkadaşlarımızdan çok destek gördük dualarını esirgemediler. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

TASARRUFA VURGU

Antikkapı AŞ Genel Müdürü İslam Yücel ise konuşmasında şunları kaydetti: “Yasin Özlü’den görevi devraldığımızda Antikkapı ve Sekapark AŞ’yi birleştirme süreçlerini önümüzde bulduk. Önümüzde çok iş vardı. Sağolsun Yasin bey her zaman yanımızda oldu. Bu akşam burada olmak benim için büyük mutluluk. Antikkapı ailesinin bu kadar büyük olduğunu hissetmek, görmek ayrı bir duygu. Elimizden geldiğince standartlarımıza göre çalışıyoruz.” Antikkapı AŞ Genel Müdürü İslam Yücel tasarrufa da vurgu yaparak şirket olarak tasarruf konusunu önemsediklerini ve uyguladıklarını kaydetti. Genel Müdürü Yücel “Sadece yüzde 2 tasarruf sağlayarak bir buçuk milyon kazanç sağlıyoruz. Bu da şu içinde bulunduğumuz tesisten iki tane yapıyor” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.