DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Başkan Andız’dan Gölcük İlçe Gençlik Kollarına ziyaret

Başkan Andız’dan Gölcük İlçe Gençlik Kollarına ziyaret

CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız önderliği’nde kurultay süreçlerinin bitmesinden sonra gençlik kolları ilçe başkanlıklarını ziyaret etmeye başladı. Başkan Andız, geçtiğimiz gün CHP Gölcük İlçe Gençlik Kolları Başkanı Güney Yılmaz ve Yönetimini ziyaret etti. Andız’a Gençlik kolları genel başkan yardımcısı MYK üyesi Gökhan Orhan ve İl gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

“Birlikteliğimiz devam edecek”

Başkan Andız, sözlerine, “Yol arkadaşlarım süreçlerimizi bitirdik. Bundan sonra kaldığımız yerden devam edeceğiz. Sizlerde gördünüz ki birlikte olursak nasıl başarılı sonuçlar aldığımızı herkese gösterdik. Bu birlikteliğimiz ben inanıyorum ki yerel ve genel seçimlere de yansıyacak. Herşeyin öncüsü gençlik olacak” dedi.

Başkan Yılmaz teşekkür etti

Başkan Yılmaz, ziyaret için Andız ve Yönetimine teşekkür ederken, çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Orhan hem teşekkür etti, hemde söz verdi”

Kocaeli’nden MYK’ya seçilen Gökhan Orhan, Kocaeli de belediyelerimiz olmayabilir. Ama bu böyle devam edecek değil. Bizler inanıyoruz ki bu süreçte güçlenerek çıkacağız. Nasıl bu kenti daha önce CHP olarak bizler yönettiysek, bunu 2019 seçimlerini kazanarak bir kez daha ispatlayacağız dedi. Genel merkez boyutunda artık Kocaelimizin sıkıntılarını daha gür bir şekilde söyleyip bunun aracılığını yapacağının sözünü yineleyen Orhan gençlik kollarımızın her yapacağı projeye kendisinin de destek vereceğini bu birlikteliğimizi de kimsenin bozmasına izin vermeyeceğini dile getirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.