DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Cumhurbaşkanımıza verilmiş bir sözümüz var’’

Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Cumhurbaşkanımıza verilmiş bir sözümüz var’’
09.02.2018
915
A+
A-

Başkan Karaosmanoğlu, Sivil Toplum Kuruluşları ile birlikteliklerinin yanı sıra muhtarlar ile devletin kurumlarıyla olan görüşmelerini sürdürüyor.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Doğa Koruma ve Milli Parklar 1. Bölge Müdürü Resul Doğan ve Kocaeli Orman ve Su İşleri İl Müdürü İlyas Çiçek, Kandıra Karaağaç Muhtarı Mehmet Elmacı ve beraberindeki diğer muhtarla ile Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Yedigöller Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Aytekin Şahinbaş ve Yönetim Kurulu üyelerini makamında ağırladı. Kocaeli’nin her noktasına Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmet götürüldüğü, bunun yanı sıra doğal alanların ve yaşamın korunduğunu ifade eden Karaosmanoğlu, “Kocaeli turizm olarak da her geçen gün gelişmekte ve cazibesini arıtmaktadır” dedi.

“KOCAELİ’NE HAYAT VE RENK KATIYORLAR”

Makamında ağırladığı konuklarıyla yakından ilgilenen Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli’nin adeta küçük Türkiye olduğunu vurgulayarak, “Ülkemizin her yanından hemşehrimiz, burada huzur içinde çalışıyor, yaşıyor. Doğdukları topraklardan göçüp gelen insanlarımız, Kocaeli’ne hayat ve renk katıyorlar. İşte Kocaeli, bugün pek çok renk ve desenin iç içe geçtiği bir ebru güzelliğinde adeta bir sanat eseri duruşundadır. Ama elbette kendine has bir imzası bir dokusu da var. İşte bizler bu dokuyu el birliği ile gerçekleştiriyoruz. Bu güzel şehrin güzel mensuplarından hepsi de şehrin ekonomisine, toplumsal yaşamına, kültürüne, turizmine, müziğine, kısacası her sosyal alanına büyük katkıda bulunuyorlar” diye konuştu.

KENT VE ÜLKE EKONOMİMİZE KAZANDIRACAĞI DEĞERLERİ BİLİYORUZ

“Ülkemizin her noktasında kentimize gelen vatandaşlarımız, Kocaeli’ne renk ve dinamizm katıyor” ifadelerini de dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Kocaeli’mizin zengin coğrafyası ve doğal potansiyeli, doğa turizmi türlerinin tanınması sağlanarak böylece bilinirliği artan bu değerlerin bozulması ve tahribatının önlenmesi için yoğun biçimde çalışıyoruz. Bu konuda her kurum kendi gücünde buna destek olmalıdır. Doğa, kültür, spor ve sağlık turizm gibi her alanda yapılacak çalışmaların kent ve ülke ekonomimize kazandıracağı değerleri biliyoruz” şeklinde konuştu.

“İSTİKRAR SAYESİNDE KAZANDI, KAZANMAYA DA DEVAM EDİYOR”

Kocaeli’nin köylerinin gelişimi için muhtarlarla birlikte çalıştıklarını da belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Yaptığımız yatırımlarla, Kocaeli’mizi ülkemizin parlayan bir yıldızı haline getirdik, getirmeye devam ediyoruz. Yatırımlarımızla kentimiz güzelleşirken aynı zamanda kalkınmaktadır. Bu hizmetler bugünü ve geleceğimizi garanti altına almak için yapıldı. Bunların hepsi bu kentteki istikrarla birlikte geldi. Çok şükür, hem kentimiz hem de ülkemiz bu istikrar sayesinde kazandı, kazanmaya da devam ediyor” açıklamasını yaptı.

“ŞEHİTLERİMİZİ BİR KEZ DAHA RAHMETLE YÂD EDİYORUM”

“İstiyoruz ki ülke olarak daha da büyüyelim” diyerek Türkiye’nin büyümesinden rahatsız olan çevreler, buna fırsat vermemek için var güçleriyle dört bir koldan saldıranların varlığını da hatırlatan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Afrin’de askerimiz teröristlere karşı kahramanlık destanları yazarken, diğer yandan da hükümetimiz ekonomik alanında çok önemli ve başarılı çalışmaları yürütüyor. Terörle mücadele başta olmak üzere bugünlerde icra edilen Afrin harekatındaki tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle ve minnetle yad ediyorum” dedi.

“İHANET ÇETELERİNE DUR DİYECEĞİZ”

“Hepimiz kentimizi ve bu vatanı bizlere emanet eden ecdadımıza çok şey borçluyuz” diyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, açıklamalarını şu şekilde tamamladı: “Bu cennet vatanı, dünya ülkeleriyle yarışacak konuma getiren Cumhurbaşkanımıza verilmiş bir sözümüz var. İnanıyorum ki 15 Temmuz darbesini bastıran bir millet olarak bize, yeni zaferler yakışır. Biz de cephe gerisinde gerek sivil toplum örgütleri, gerek vakıflar ve gerekse de derneklerimizle iş birliği içerisinde bu ihanet çetelerine dur diyeceğiz. Çok çalışacağız, ülkemizin ve kentimizin dünya kentleriyle daha fazla yarış hale gelmesi için tüm gücümüzle mücadele edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın nezdinde milletimize verdiğimiz hizmet sözünü her gün gerçekleştirmek için çalışıyoruz.” Görüşmeler karşılıklı yapılan fikir alışverişlerinin ardından sona erdi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.