DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başkan Önerbay ve Yönetiminden öğrencilere önemli söyleşi

Başkan Önerbay ve Yönetiminden öğrencilere önemli söyleşi

Gölcük Engelliler Derneği Görme Komisyonu Başkanı Mevlüt Önerbay ve Yönetimi geçtiğimiz gün Adnan Menderes İmam Hatip Erkek Lisesi’nde öğrencilere önemli bir söyleşi etkinliği gerçekleştirdi.

Okul Müdürü Tan’a teşekkür ettiler

Gölcük Adnan Menderes İmam Hatip Erkek Lisesi’nde gerçekleştirilen söyleşi programına Okul Müdürü Hayrettin Tan ve çok sayıda öğrenciler katılım sağladı. Başkan Önerbay ve Görme engelliler okul kütüphanesin Braille Alfabesi’yle yazılmış Kur’an-ı Kerim, Braille kitaplar ve beyaz baston hediyesinde bulundular. Başkan Önerbay, Okul Müdürü Tan’a söyleşi programı düzenlenmesine izin verdiği için teşekkür etti.

Başkanları Hasan Bat’ı unutmadılar

Söyleşi etkinliği hakkında bilgi veren Gölcük Engelliler Derneği Görme Komisyonu Başkanı Mevlüt Önerbay, “Gölcük Adnan Menderes İmam Hatip Erkek Lisesi programımızda geleceğimizin mimarı olan gençlerimizle yapmış olduğumuz samimi ve duygulu söyleşimizde İnsanın Allah’a olan kulluk vazifelerinin yanı sıra toplumsal sorumluluklarımızı tartışarak; engelli bireylerin hayat mücadeleleri, eğitim zorlukları ve toplumun engelliler üzerindeki önyargılarını ve engelli bireylerimizin de topluma olan çekinceli yaklaşımlarını değerlendirdik. Gördük ki aslında Peygamber Efendimizin (SAV) buyurduğu gibi, ‘Allah suretlere, servetlere bakmaz. Fakat o insanın kalbine, iman ve inkar haline ve amellerine bakar.’ Hadis-i Şerif’inin bize anlattığı gibi engelli engelsiz her insan üzerine düşeni layıkıyla yaparak ancak Allah’ın rızasına ulaşacağına kanaat getirdik. Ayrıca bugün ameliyat olan Dernek Başkanımız Hasan Bat kardeşimize biran önce sağlığına kavuşması için dua talep ettik ve Allah’ın izni ile güzel dualara şahit olduk. Okul kütüphanesine braille kuran braille kitaplar ve beyaz baston hediye ettik. Bize bu fırsatı veren başta Sayın Hayrettin Tan Müdürümüze ve bu programda emeği geçen bütün hocalarımıza ve katılımcılarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.