DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Çarşamba Pazarı yüzleri güldürmeye devam ediyor

Çarşamba Pazarı yüzleri güldürmeye devam ediyor

İlçemizde Dumlupınar Mahallesi’nde kurulan ve Gölcük’ün en büyük semt pazarı olan Çarşamba pazarında ki fiyatlar mevsim normallerine göre uygun olması vatandaşların yüzünü güldürdü.

Gölcük halkı tarafından en çok tercih edilen ve fiyatları ile yüzleri güldüren Çarşamba pazarı bu hafta yine çok canlıydı. Havalarında mevsim normallerinin üstünde gitmesinin etkisi ile oldukça kalabalık olan Çarşamba pazarı esnafı da oldukça mutlu etti.

Başol, “Çarşamba pazarı özellikle akşam 5’ten sonra çok hareketleniyor”

20 yıldır pazarcılık yaptığını belirten Mustafa Başol Çarşamba pazarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yaptığı açıklamada Başol, “ Haftanın yedi günü pazarlarda tezgah açıyorum ve tezgah açtığım pazarlar arasında en iyi Pazar Çarşamba pazarıdır. Geniş bir alana kurulması sebebiyle müşteriler çok daha rahat alışveriş yapıyor. Tabi alışveriş rahat yapıldığı için sirkülasyon daha akıcı oluyor. Bu nedenle Gölcük’te ki diğer pazarlar ile karşılaştırdığımız zaman en güzel pazar Çarşamba pazarı diyebiliriz. Çarşamba pazarı özellikle akşam 5’ten sonra çok hareketleniyor. Bunun nedeni de iş çıkışında vatandaşların pazara gelmesi nedeniyle en hareketli saatlerimizi akşam 5’ten sonra yaşıyoruz diyebiliriz ” dedi.

Başol, “Gölcük’e yakışır bir kapalı pazar yeri ve terminal olacağını düşünüyorum”

Kapalı pazar yeri ile daha iyi şartlarda satış yapacaklarını belirten Başol sözlerinin devamında, “  Bizler her fırsatta kapalı Pazar yeri istediğimizi dile getiriyoruz. Bu konuda Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Sayın Abdurrezzak Tuncer bizleri ziyaret ettiği zaman bir açıklamada bulundu. Çarşamba pazarı çok büyük bir alana kurulduğu için çok büyük bir alana ihtiyaç duyduklarını bu nedenle yeni sanayinin açılması ile birlikte yıkılacak olan sanayi bölgesine kapalı pazar yeri yapılacağını  bildirdi. Bu nedenle bizler biran önce yeni sanayi bölgesinin bitmesini ve eski sanayi bölgesinin yıkılarak kapalı pazar yerinin biran önce yapılmasını istiyoruz. Yapılacak olan kapalı pazar yerinin üst katı terminal, alt katı ise kapalı pazar yeri olarak planlanmış ve Gölcük’e yakışır bir kapalı pazar yeri ve terminal olacağını düşünüyorum” dedi.

Çarşamba pazarında bu hafta ki sebze meyve fiyatları;

Patates 1,25 lira, soğan 1 lira, biber 3,5 lira,köy biberi 4 lira, kaypa biber 4 lira, patlıcan 3,5-4 lira, salatalık 3,5 lira, turp 2 lira, kara lahana 2 lira, karnabahar 3 lira, pırasa 2 lira, kereviz 2,5 lira, ıspanak 3-3,5 lira, kabak 3,5 lira, maydanoz 50 kuruş, çeri domates 4 lira, portakal 1,5-2 lira,kivi 5 lira, mandalina 3,5 çilek 8-10 lira,mantar 8 lira, yerli muz 6-7 lira,ithal muz 9 lira,elma 2 lira, greyfurt 2 lira, ayva 2 lira

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.