DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

CAZİBE MERKEZİ OLMALIYIZ

CAZİBE MERKEZİ OLMALIYIZ
04.02.2018
817
A+
A-

Başkan Kesgin’den Gölcük için önemli uyarı

CAZİBE MERKEZİ OLMALIYIZ

Gölcük Bakkalar, Büfeler ve Tekel Bayileri Odası Başkanı Faruk Hikmet Kesgin, Gölcük’te esnafların durumlarının iyileşmesi için yapılması gerekenleri anlattı. Başkan Kesgin, “Gölcük’ün cazibe merkezi haline gelmesi için yatırımcı işadamları sorumluluk almalı” dedi.

Yatırımı işadamları yapmalı

Başkan Kesgin, yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Baktığımız zaman Gölcük ilçesinde bir alışveriş yatırımı,sinema, sosyal alanlar yapabilecek çok ciddi işadamları var. Sadece belediye bu işler bırakılmamalı. Gölcük’ün gelişmesi için bunun yapılması gerekiyor. Bunun birazda ilçede yaşayan işadamlarının biraz yatırım yapmaları lazım. Hem ilçenin gelişmesi, hem esnafın canlanması amacıyla Gölcük’ün cazibe merkezi haline gelmesinde yatırımcı işadamları sorumluluk alabilir. Ben Gölcük’e 1994 yılında geldi. 94 yılındaki Gölcük bugüne nazaran çok daha canlıydı. Şu anda bakıyorum da ticari açısından ilçemiz geriye gittik. Donanma gibi bir üssün varlığını bir avantaja dönüştüremedik. Eskiden Donanma Gölcük piyasasını ayakta tutuyordu, şu anda bakıyoruz yüzde 10’luk bile bir katkı yok. Gölcük büyük bir deprem yaşadı ama depremden sonra kalkınmayı iyi yapan ilçemiz, ne yazık ki ticari ve sosyal anlamda istenilen düzeye ulaşamadı” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.