DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

CHP’li gençler dosta düşmana birlik mesajı verdi

CHP’li gençler dosta düşmana birlik mesajı verdi

Cumhuriyet Halk Partisi Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tolga Papakçı ve ekibi kongrelerin bitiminin ardından birlik beraberlik kahvaltısı düzenledi. Kongrede birlikte yarıştığı Mert Erdoğan, önceki dönem Gençlik Kolları İl Başkanı Murat Erinç ve önceki dönem il ve ilçe yöneticilerinin de katıldığı kahvaltıda CHP’li gençler dosta düşmana birlik beraberlik mesajı verdiler.

OMUZ OMUZA MÜCADELE EDECEĞİZ

Körfez İlçe Gençlik Kollarının düzenlediği birlik beraberlik kahvaltısı Körfez Mondo Mio Cafe Restaurant’ta gerçekleşti. Programa İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız ve yönetimi, Körfez İlçe Başkanı Mehmet Kaçar, Gençlik Kolları Gebze İlçe Başkanı Savaş Gayretli, Gençlik Kolları Darıca İlçe Başkanı Aydın Işık, Gençlik Kolları İzmit İlçe Başkanı Mehdi Kaan Günan, Gençlik Kolları önceki dönem İl Başkanı Murat Erinç, Gençlik Kolları önceki dönem Körfez İlçe Başkanı Mert Erdoğan ve çok sayıda genç katıldı. Birlik beraberlik mesajının verildiği kahvaltıda CHP’li gençler,”Kararlıyız, umutluyuz 2019’da laik demokratik bir ülke için, CHP iktidarı için sonuna kadar birlik beraberlik içinde omuz omuza mücadele edeceğiz “ dediler.

PARTİNİN BAŞARISI İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ

Programa katılan herkese teşekkür ederek sözlerine başlayan CHP Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tolga Papakçı, “Demokratik bir şekilde kongre süreçlerini bitirdik ve bu süreç kapandı. Kaybedenin kazananın olmadığı parti içi yarıştı. Bundan sonra partimizin başarısı için birlikte mücadele edeceğiz. Önümüzde 2019 gibi önemli bir süreç var. Ve bu süreci başarıyla atlatabilmemiz için omuz omuza birlik beraberlik içinde olmamız gerekir “ifadelerini kullandı.

Konuşmasına Şehitleri ve Türkiye’nin ilk kadın Belediye Başkanı Leyla Atakan ve arkadaşlarının 47. ölüm yıldönümlerini anarak başlayan CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız, “Sosyal belediyeciliğin mimarı, Türkiye’nin ilk kadın belediye başkanı Leyla Atakan ve arkadaşlarının aramızdan ayrılışlarının 47. Yıldönümlerinde rahmetle anıyorum. Ayrıca Afrinde Zeytin Dalı operasyonundan yine yüreğimizi yakan haberler geldi. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine ve ülkemize başsağlığı diliyorum” dedi. İyisiyle kötüsüyle kongre süreçlerini kapattıkları dile getiren Andız, “2019’a birlik beraberlik içinde tek vücut gitmemiz gerekiyor. Ben CHP’li gençlerin bir arada omuz omuza mücadele edeceğine inanıyorum. Bu partiye katkı sunacak herkese kapımız sonuna kadar açık. Birlikte güzel, başarılı çalışmalara imza atacağız “ diye konuştu.

GENÇLERDEN UMUTLUYUM

CHP gençlik ailesini bir araya getirdiği için Tolga kardeşime ve yönetimine teşekkür ediyorum diyen Körfez İlçe Başkanı Mehmet Kaçar, “Bizler çocuklarımız daha güzel bir dünyada yaşasın diye mücadele ediyoruz. Yerel ve genel seçimlerde gençlerin ve kadınların mücadelesi ile başarılı olacağımıza inanıyorum” dedi. Bizleri sizlerle buluşturduğu için Körfez İlçe Gençlik Kollarına teşekkür ediyorum diyerek sözlerine başlayan Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, “Ben gençlerden umutluyum. Sizler bizlere yön ve fikir vereceksiniz. Bu ülke siz gençler ve kadınların mücadelesi ile kurtulacaktır. Demokratik, laik bir ülke için mücadelemiz devam edecek “ diye konuştu.

BİRBİRİMİZE POZİTİF ENERJİ VERELİM

CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “Kongre süreci bitti ve şimdi hepimiz beraberiz. O defter bir dahaki kongre sürecine kadar kapandı. Mesele memleket meselesi ise gerisi teferruattır. Şimdi birlik beraberlik zamanı. Birbirimize pozitif enerji vermeliyiz” dedi. Gençlerin her zaman yanında olduğunu dile getiren Sarıbay, “Gençlerimiz ve kadınlarımız bizler için, partimiz için önemli. Şahsım ve örgütüm her zaman yanınızdayız. Her türlü sıkıntınızda bir telefon kadar yakınınızdayım. Sizleri bu şekilde gördükçe daha çok umudum yeşeriyor. Sizlere güveniyor ve inanıyorum “ ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.