DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ÇOCUKLAR İÇİN ÖNLEM ALINMALI

ÇOCUKLAR İÇİN ÖNLEM ALINMALI
04.02.2018
948
A+
A-

Cumhuriyet Parkındaki detay dikkat çekiyor

ÇOCUKLAR İÇİN ÖNLEM ALINMALI

Gölcük’ün en çok tercih edilen ikinci büyük parkı olan Cumhuriyet Parkında tam da çocuklar için hazırlanmış olan oyun parkının hemen yanında açıkta duran elektrik kabloları büyük tehlike yaratmaya devam ediyor.

Aileler açıkta duran kablolar nedeniyle tedirgin

Şubat ayında olmamıza rağmen bu zamanlarda bahar havası yaşıyoruz ve bu nedenden ötürü ilçemizde bulunan parklar birçok vatandaşımız tarafından dolmaya devam ediyor. Anıtpark’tan sonra Gölcük’te en çok tercih edilen park olan Cumhuriyet Parkında tam da oyun parkının yanında bulunan elektrik panosunun açıkta duran kabloları büyük tehlike yaratırken aileler yaşadıkları tedirginliği dile getirdiler.

Vatandaşlar, ‘’Burada Allah korusun bir çocuğumuza bir şey olsa bunun hesabını kim verecek”

Vatandaşlar, ”Cumhuriyet Parkı gibi önemli bir parkta böyle bir manzara ile karşılaşmak bizi gerçekten üzdü. Burası birçok vatandaş tarafından kullanılan bir park ve özellikle küçük çocuğu olan aileler çocuklarını oynatmak için bu parka getiriyor. Tam da oyun parkının yanında böyle büyük bir tehlike varken aileler nasıl çocuklarını rahatlıkla oynatsın. Belli ki burada bir çalışma yapılmış ve bu nedenle elektrik panosunun kapağı açılmış. Peki işlem bittikten sonra neden bu kapak yerine takılmamış. Burada Allah korusun bir çocuğumuza bir şey olsa bunun hesabını kim verecek” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.