DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Değirmendere’de bu manzara ne zaman son bulacak?

Değirmendere’de bu manzara ne zaman son bulacak?

Körfezin incisi Gölcük’ün gözbebeği olan ve her zaman mahalle ve sokaklarının temizliği ve düzenliliğiyle dikkat çeken Değirmendere son zamanlarda yol kenarlarına  atılmış olan koltuklar ile bu özelliğini kaybetmek üzere. Çevrede ki vatandaşlar, “ Değirmendere’de bu manzara ne zaman son bulacak” diye soruyor.

Çevredeki vatandaşlar şikayetçi

Gölcük Belediyesi’nin defalarca uyarılarda bulunmasına rağmen bazı duyarsız vatandaşlar cadde üzerinde bulunan  çöp konteynırlarının yanlarına evlerinde kullanmadıkları eşyalarını  bırakmaya devam ediyor. Belediye ekipleri belli günlerde geldikleri için o güne kadar atılan koltuklar  çöp kenarlarında alınmayı bekliyor. Yol kenarlarına atılan koltuklar birde hurda toplayıcılarının yaylarını almak için parçalamaları sonucu ortaya daha da kötü manzaraların çıkmasına sebebiyet veriyor. Atılan koltuklar en çok sokak hayvanlarının işine yarıyor.  Çevredeki vatandaşlar da  bu durumdan oldukça şikayetçi olduklarını dile getirdiler. Vatandaşlar, “ Değirmendere’de kafamızı nereye çevirsek bir koltuk takımı ile karşılaşıyoruz. Artık bu durum bizim de canımızı sıktı. Millet evini yeniliyor pisliğini bütün mahalle yaşıyor. Bu olacak iş değil. Biz bu işi yapanların belirlenip çevreye verdikleri zarardan dolayı ceza kesilmesini istiyoruz ki belki diğer kişilere örnek olur da bu şekilde evlerinde kullanmadıkları eşyaları gelipte buralara atmazlar” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.